London Hotel, seværdigheder, fodboldrejser & musical London - Londonguide.dk Kontakt oss London guide blog Facebook London guide London guide Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Twitter
London Hotel, seværdigheder, fodboldrejser & musical London - Londonguide.dk

Kontakt oss London guide blog Facebook London guide London guide Denmark Londontown Norway Londontown SwedenBillige hoteller i London centrum. Bo centralt og billig med Londonguide

Billige hoteller i London centrum? Det er faktisk muligt!

London er en verdensby, og der er mange alternativer at vælge imellem, når du skal booke overnatning. Vi har et stort udvalg af hoteller, som ligger centralt og har lave priser. Med os bliver det op til 50 % billigere, end når du bruger de store hotelkæder. Find et hotel, som svarer til dine ønsker, og send en forespørgsel til os. Via os får du mulighed for at booke billige hoteller i London. 

London Hotel Royal National
Royal National hotel London Royal National hotel London
Store værelse med familierum. Barn bor gratis.
Pris fra 490,- NÅ 350.-
Centralt beliggende hotel London nær Russell Square metrostation, British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Morgenmad serveres i restauranten. Lyse, rummelige værelser med eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe.
Der er også værelser til handicappede.
London hotel President
London Hotel President London hotel President
Min personlige favorit og vores bestseller!
Pris fra 540,- NÅ 380,-
Beliggenheden er perfekt, hvis man er i London for at opleve musicals, da mange af Londons bedste teatre er beliggende i området omkring President Hotel. Hotellets værelser er pæne og og alle er udstyrede med bl.a. TV, bad/toilet, radio, kaffe/te-faciliteter og buksepresse.
Osg sidst har vi Atrium Lounge, som er indrettet som en hyggelig have.
London Hotel St Giles
St Giles hotel London London Hotel St Giles
Shopping hotel London ved Oxford Street.
Pris fra 640,- NÅ 520,-
St Giles hotel London har meget central placering 50 m fra Oxford Street og tube. Stort, dejligt mellemklasse hotel på Londons bedste beliggenhed ved Oxford Street. Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse pengeskab, tv, gratis kaffe/the m.v.
London Hotel Park Plaza County Hall
London Hotel Park Plaza County Hall London Hotel Park Plaza County Hall
Ideelt til familieferier. 2 børn bor gratis.
Pris fra 890,- NÅ 650,-
Dette 4-stjernede deluxe hotel ligger få skridt fra London Eye samt mange andre af Londons største turistattraktioner herunder Big Ben og House af Parlamentet.
Imperial hotel London
London Hotel Imperial London hotel Imperial
Et fremragende valg for dit ophold i London.
Pris fra kr 620,- NÅ 430,-
Tilbyder en betagende udsigt over Londons største offentlige plads, det afspejler vores dedikation til service og værdi. Restauranter og cafeer tilbyder masser af valg til familier og forretningsrejsende. Forkæl dig selv med de spændende lækkerier af kaffe og slik.

Er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Ferierejser eller arbejdsrejser. Der er meget at vælge imellem, både hvad angår prisklasse, standard og beliggenhed. Vores beskrivelser af flere forskellige hoteller kan måske hjælpe dig med dit valg. Vi kan blandt andet tilbyde det prisvenlige hotel President, et godt og billigt hotel i Londons centrum, som er blevet manges foretrukne hotel. St Giles Hotel er et af de mest centrale alternativer, vi kan tilbyde, perfekt, når du vil være tæt på det meste. Til børnefamilier kan vi tilbyde Park Plaza Country Hall Hotel, som ligger tæt på London Eye, Parlament og London Dungeon. Double Tree by Hilton Westminster er et alternativ, når du gerne vil have lidt luksus uden at betale for meget. Det ligger ved Themsen mod Tate Britain, og værelserne er moderne og eksklusive.

London - by for dig.
Bare et par flyvetimer væk er London og lokker.
Storbritanniens hovedstad er tæt og kender til mange af os. Men selvom du måske har været her før, London har stadig mange overraskelser at byde på. Byen er en af de største i Europa, og har en historie, der strækker sig over to årtusinder tilbage.
I dag er London en af verdens vigtigste politiske, økonomiske og kulturelle centre.

I årevis besøgte jeg London i forbindelse med jobbet. Det har ofte været hektiske dage med ikke tid til meget andet end arbejde.
I de senere år har jeg dog haft tid til at opdage det unikke i byen og ikke mindst kunnet opleve London på sit fineste - nemlig sommer. Så også i London på sit billigste, et andet argument. De fleste af vores kunder foretrækker at rejse enten efterår eller forår til London, men en sommer stærkt anbefales.
Storbyferie midsommer behøver hverken at være for varmt eller for stressende.
Fra den klassiske eftermiddagste på den ærværdige Fortum & Mason til afsides nattblubber i London øst.
Fra kendis spotting på hemmelige klubber ene dag til koncertsteder eller fodbold pubber det næste.
Eller er du måske for dem, der lader dig friste af design poser på Selfridges stormagasin?
Måske skulle du hellere sætte impulskøb til side, heller ikke koncentrere sig om, om de erfaringer byen tilbyder.

Begynd ved at erstatte de traditionelle Blackcabs (den sorte taxier) med cykel taxa (bede om fast pris på forhånd for tur til at gøre), spise morgenmad i ægte britisk opfattelse, afprøve byens afsondrede tagterrasser og gå ture på South Bank.
Men du vil helt sikkert shoppe, anbefales Topshop.
Er der mærker, du leder efter, så prøv Oxford Street eller Regent Street.
London er fuld af hemmeligheder, og det tager lang tid at knække Londons koder, hvis du ikke kender nogen, der bor der.
Vi kan også rådgive dig som hotel i London, bør du blive på, afhængigt af hvad du ønsker at gøre.

London er en by, der tager tid at blive fortrolig med, og den store by, du aldrig få færdig. Spændende nye steder dukker op, at lille hul i muren, i et distrikt, du måske aldrig har hørt om. Såkaldte pop-up-restauranter, der kun eksisterer i en begrænset periode, der giver stadig nye overraskelser.
Arkitektoniske perler skaber en ny skyline bylandskab, før de når jorden. Uanset om du bare vil have et par timer i byen, eller har et hav af tid, uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel;
Du kan altid finde dine egne favoritter, men vær ikke bange for at opsøge nye steder og opdage nye kvarterer.
Det er det, der gør London, så spændende og tiltrækker nordmænd tilbage igen og igen.
Så nu er du bare nødt til at pakke kufferten. Hav en god tur!

Besøg Westminister og Royal London
Under en gåtur vil du opleve en af verdens smukkeste klostre, bygninger, der huser Storbritanniens politiske centrum, og to kongelige slotte.
Selvfølgelig vil du møde flere japanske og franciskanske mænd end englændere. Hvis du ønsker fred, er det bedre at starte med Westminster slot og kloster, hvor de fleste tusristene forud Buckingham Palace for at se vagtskiftet. At gå i den modsatte retning af tilskuerne.