Park Plaza County Hall – familiehotel London

Pris fra 1000,- NU fra 950,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. PRISERNE VARIERER EFTER ÅRSTIDEN.

Adress: 1 Addington St, London SE1 7RY.  Se hotellets beliggenhed på London kort.

To børn under 12 år overnatter gratis med morgenmad sammen med to betalende voksne.

Familiehotellet Park Plaza County Hall

Dette hotel har fire stjerner og er beliggende et stenkast fra Londons centrum, perfekt til familieferie. Hotellet ligger tæt på mange af Londons mest populære attraktioner, bla. Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium.
Det sofistikerede Park Plaza County Hall Hotel har både elegante Superior-værelser og Studio Suites med separat sove-og opholdsværelse, køkken og luksusbadeværelse. Nogle suiter har en fantastisk udsigt til Themsen og London Eye.
Park Plaza County Hall Hotel har spa, træningscenter og restaurant. Værelserne på Park Plaza County Hall Hotel har plasma-tv, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkelt, dobbelte og tredobbelte værelser og familieværelser. En studio-lejlighed på Park Plaza indeholder en dobbeltseng og en dobbelt sovesofa til 2 voksne og 2 børn. Skøn morgenmadsbuffet er med i prisen. Der er også Wi-Fi og roomservice.

Det siger kunderne om Park Plaza County Hall:

”Et rigtig godt sted til familier i London. Børn gratis med 2 voksne. Tæt på London Eye, London Dungeon, Big Ben og Parlament. Et helt nyt og moderne hotel med fantastisk udsigt fra værelserne på de øverste etager. God restaurant og morgenmad.”

4,5

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PARK PLAZA LONDON HOTEL

Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Tower A Gouman hotel LondonRoyal National hotell