Abba Voyage koncerter London

ABBA Voyage koncerter London

ABBA Voyage er en forestilling, der blev oprettet for at fejre den legendariske svenske popgruppe ABBA. Det er en koncertoplevelse, der har været under udvikling i flere år og blev endelig opført i maj 2022 i London.

ABBA Voyage er et show, der bruger den nyeste teknologi til at bringe de fire medlemmer af ABBA tilbage til scenen som hologrammer. Showet præsenterer en række ABBA’s mest populære sange i en ny musikalsk fortolkning, og der er også nogle nye sange, som gruppen har skrevet specielt til showet.

Showet følger en løs fortælling om en gruppe mennesker, der vender tilbage til et fiktivt ABBA-studie for at hjælpe med at genoplive bandets musik. Der er en række scenografiske elementer, herunder et sæt, der repræsenterer et futuristisk studie, der kombinerer det gamle og det nye.

ABBA Voyage er en hyldest til ABBA’s musik og har til formål at give publikum en ny oplevelse af deres tidløse sange. Showet er en følelsesladet og glædelig hyldest til en af verdens mest ikoniske popgrupper, og det er en oplevelse, som ABBA-fans vil elske.

Billetter Abba koncerter London >