Det lille rejsebureau med det store hjerte

VISION
Vi ønsker at være det lille rejsebureau med det store hjerte, som kan give dig det lille ekstra. Det kan vi med medarbejdere, som har boet eller bor i London, og som kan give dig gode råd og anbefalinger. Vil du have noget, der er lidt anderledes, kan vi også hjælpe med det.

HVEM ER VI
Londontown har solgt rejser til London og England siden 2000. Kontor i London, GO Sport Travel, har været i branchen siden 1986. Vi startede i Norge, men er nu også i Sverige og Danmark.

DET TILBYDER VI
Vi satser på hoteller, som vi ved har den standard, som du fortjener. Vi har selv afprøvet hotellerne.
Du finder billetter til mange forskellige aktiviteter og seværdigheder, fodboldrejser, musicals, koncerter og museer. Når du bestiller Londonrejser hos os, får du altid gode vilkår og service.

Henry GunnarHenry Jovik

grundlægger og ejer
Henry er uddannet grafisk formgiver og webmaster, og har ansvaret for alle vores netsteder. Henry har arbejdet med rejser til London siden 2000.
Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.no

Lars Smith

vores Local Agent agent GO Sport Travel
Lars har arbejdet i branchen med rejser til London og England siden 1986. Lars er svensk og bosat i London.
Lars er leder af Londonkontoret.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars(@)londontown.no

AmandaAmanda Petterson

fodboldrejser og fodboldbilletter, hotel og koncerter GO Sport Travel
Amanda er fra Ørebro i Sverige og flyttet til London i juni 2019. Hun har arbejdet med turisme i Norge og Portugal og har en BA i International Sales and Marketing.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller amanda(@)londontown.no

Fredrik Hallgren

fodbold i Barcelona, ​​Berlin, Paris og Hamburg Sportsinternational
Fredrik arbejder fra Göteborg og er ansvarlig for alle fodboldbilletter til Barcelona, ​​Paris, Hamburg og Berlin. Han er også ansvarlig for vores fodbold træningslejre.
Tlf +46 300-720 95 eller fredrik(@)londontown.no

HVORFOR REJSE PÅ STORBYFERIE TIL LONDON MED LONDONGUIDE?

  • Londonguide har formidlet rejser til London for rejselystne danskere i mere end 30 år. Hos os finder du alle billetter til gode priser.
  • Vi har kontor i London med skandinavisk talende personale, som er tilgængelig for dig.
  • Du finder billetter til mange forskellige aktiviteter, fra fodboldrejser og musical til shopping, museer og andre seværdigheder.
  • Londonguide er markedsførende for fodboldrejser i England og vi garanterer ægte billetter.

London har mere end 30.000 forretninger og stormagasiner, såvel som et spirende ry i modeverdenen, så shoppere bliver ikke skuffede – de kan finde alt fra designertøj i Bond Street til travle markeder i Camden, Notting Hill eller Brick Lane.

Hovedstaden har også 400 musikscener, der spiller alt fra opera til Britpop og sportsfans vil også kunne få deres ønsker opfyldt når de er i byen.

Om sommeren finder verdens største klassiske musikfestival sted i Royal Albert Hall – the Proms.

London har genopfundet sig selv i det 21. århundrede i stor skala. Gå ikke glip af de fantastiske udsigter fra den hypermoderne British Airways London Eye, verdens mest besøgte moderne kunstmuseum, Tate Modern, eller den overvældende skala i British Museums Great Court.
Nye ting i år er blandt andet The Firepower Artillery Museum i Woolwich og The Museum in Docklands.