facebook

Det lille rejsebureau med det store hjerte

Vi er ægte mennesker på en ægte kontor. Selvom vi er en etableret aktør i branchen, er vi stolte af at give dig personlig service og aldrig gemme os bag et automatiseret bookingsystem. Vi er ægte og ukomplicerede.

VISION
Vi ønsker at være det lille rejsebureau med det store hjerte og som kan give dig det lille ekstra. Det kan vi med medarbejdere, der har boet eller bor i London, og som kan give dig gode råd og anbefalinger. Hvis du ønsker noget lidt anderledes, hjælper vi dig også med det. Vi giver tryghed før, under og efter rejsen.

HVEM ER VI
Londonguide har solgt rejser til London og England siden 2000. Vores samarbejdspartner i London, twist&shout/Go Sport Travel, har været i branchen siden 1986.

HVAD VI TILBYDER
Vi har kun satset på hoteller, som vi ved, holder den standard, du fortjener. Vi har selv testet alle hotellerne. Du finder billetter til mange forskellige aktiviteter og seværdigheder, fodboldrejser, musicals, koncerter og museer. Når du bestiller en rejse til London hos os, får du altid gode vilkår og service.

Henry GunnarHenry Jovik

grundlægger og ejer
Henry er uddannet grafisk designer og webmaster, og har ansvaret for design og opdatering af alle vores hjemmesider. Henry har arbejdet med rejser til London i over 20 år, men har tidligere været både designlærer og drevet reklamebureau. Han bor i Norge.
Tlf +47 900 19054 eller henry(@)londontown.no

Lars SmithLars Smith

vores Local Agent agent GO Sport Travel
Lars er leder for kontoret hos vores udførende led i London, Go Sport Travel/twist&shout. Han har over 30 års erfaring i at organisere rejser til England og London for skandinaver. Han er født i Sverige, men er vokset op og bor i London. Lars får hjælp til at besvare mails og sende tilbud fra vores samarbejdspartner Go Sport Travel.
Tlf +44 20 72 40 39 83 eller lars@londontown.no

Fredrik HallgrenFredrik Hallgren

fodbold i Barcelona, ​​Berlin, Paris og Hamburg Sportsinternational
Fredrik arbejder fra vores samarbejdspartner Sportsinternationals kontor i Kungsbacka, Sverige og har ansvaret for fodboldrejser til Berlin, Paris og Barcelona samt fodboldtræningslejre i hele Europa.
Tlf +46 300-720 95 eller fredrik@londontown.no

HVORFOR REJSE PÅ STORBYFERIE TIL LONDON MED LONDONGUIDE?

  • Londonguide har formidlet rejser til London for rejselystne danskere i mere end 30 år. Hos os finder du alle billetter til gode priser.
  • Du finder billetter til mange forskellige aktiviteter, fra fodboldrejser og musical til shopping, museer og andre seværdigheder.
  • Londonguide er markedsførende for fodboldrejser i England og vi garanterer ægte billetter.

London har mere end 30.000 forretninger og stormagasiner, såvel som et spirende ry i modeverdenen, så shoppere bliver ikke skuffede – de kan finde alt fra designertøj i Bond Street til travle markeder i Camden, Notting Hill eller Brick Lane.

Hovedstaden har også 400 musikscener, der spiller alt fra opera til Britpop og sportsfans vil også kunne få deres ønsker opfyldt når de er i byen.

Om sommeren finder verdens største klassiske musikfestival sted i Royal Albert Hall – the Proms.

London har genopfundet sig selv i det 21. århundrede i stor skala. Gå ikke glip af de fantastiske udsigter fra den hypermoderne British Airways London Eye, verdens mest besøgte moderne kunstmuseum, Tate Modern, eller den overvældende skala i British Museums Great Court.
Nye ting i år er blandt andet The Firepower Artillery Museum i Woolwich og The Museum in Docklands.