Fodboldrejser & billetter  Chelsea kampe 2022 – 2023

KAMPE
DATO
BILLETT+2 DØGN
01-04-2023
4100
15-04-2023
3400
26-04-2023
3100
13-05-2023
2700
28-05-2023
4400

Trinn 1 av 3

Opdateret 08-11-2022.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

Alle priser er fra … Ekstra dag på hotel fra 650, – pp.
Du indkvarteres på President Hotel eller tilsvarende standard. På hotellet er der restaurant, bar, coffee shop, souvenirbutik og frisør.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.
Hotellet er et godt hotel i turistklasse med beliggenhed på hjørnet af Russell Square undergrundsstation i nærheden af Covent Garden og handelsgaden Oxford Street. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder.
Hotellet har en ganske hyggelig lounge med bar.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.

Hvis den kamp, du har bestilt billetter til, skal spilles uden publikum, får du 100 % tilbagebetaling. Hvis kampen flyttes, gælder billetten for den nye dato.

Vores fodboldture består af billet til valgt kamp samt 2 døgn på hotel. Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen.  Alle priser er beregnet ud fra overnatning på 3-stjernet hotel. Du kan også opgradere til 4 stjerner mod et mindre tillæg.
Vores priser er pr. person, og forudsætter, at to personer dele et dobbelt -eller twin-værelse. Prisen er noget højere for enkeltværelse. Prisen er noget lavere for 3-sengsværelse. Vi kan også tilbyde familieværelse.

KAN KAMPE FLYTTES?
Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Vi gør opmærksom på, at det af sikkerhedsårsager ikke er tilladt at være iklædt udeholdets fantilbehør. Dette kan også føre til nægtet adgang. Hvis der opstår problemer under fodboldrejsen, som vi har leveret, har vi døgnvagt i London med vores egne skandinavisk talende ansatte. Telefonnummer opgives ved endelig bestilling.

Nærmeste undergrunnsstation er Fulham Broadway på District Line. Ta ett tog til Earl Court og skift over til Wimbledon bound tog.
Tube: Det er to undergrunns stasjoner innenfor gangavstand, Fulham Broadway og West Brompton.

FAKTA OM CHELSEA

Klubb: Chelsea FC
Stiftet: 1905
Klubbfarver: Blue & White
Adresse: Fulham Road London, SW6 1HS
Navn: Stamford Bridge
Innviet: 28 April 1877
Kapasitet: 44.000 seter.
Arenaen inneholder Hotell, leieligheter og 5 restauranter
Tilskuer rekord: 82.905; Chelsea-Arsenal, 1935 Chelsea rangerer som en af verdens 10 mest værdifulde fodboldklubber.

Chelsea historie

Chelsea Football Club blev grundlagt i 1905 af en gruppe lokale forretningsmænd, der ønskede at etablere en fodboldklub i det vestlige London. Klubben fik sit navn efter området, hvor den blev grundlagt, og spillede sin første kamp mod Stockport County i samme år.

I starten af sin historie spillede Chelsea på forskellige stadioner rundt omkring i London, indtil klubben i 1905 flyttede til Stamford Bridge, som stadig er klubbens hjemmebane den dag i dag. Stamford Bridge var dengang et af de største stadioner i landet og kunne rumme op til 100.000 tilskuere.

I 1950’erne begyndte Chelsea at blive en af de ledende klubber i engelsk fodbold. Klubben vandt sit første mesterskab i 1955, og i de følgende år vandt den også FA Cuppen to gange. Chelsea fortsatte med at være en af de bedste klubber i landet gennem 1960’erne, men i 1970’erne og 1980’erne oplevede klubben en nedgangstid, hvor den kæmpede for at undgå nedrykning.

I 1990’erne blev Chelsea købt af den russiske milliardær Roman Abramovich, som investerede store summer i klubben og gjorde den til en af de rigeste og mest magtfulde klubber i verden. Med Abramovichs investeringer kunne Chelsea købe nogle af de bedste spillere i verden og ansætte nogle af de bedste trænere.

Under ledelse af træneren Jose Mourinho vandt Chelsea sit første mesterskab i 50 år i 2005. Klubben vandt også mesterskabet i 2006 og igen i 2010 under ledelse af Carlo Ancelotti. I 2012 vandt Chelsea Champions League, den største europæiske klubturnering, for første gang i klubbens historie, og i 2013 vandt klubben Europa League.

Chelsea har fortsat med at være en af de bedste klubber i engelsk og europæisk fodbold siden da. Klubben har vundet Premier League i alt fem gange og har også vundet FA Cuppen otte gange. Chelsea har også vundet Europa League en yderligere gang i 2019, og i 2021 vandt klubben Champions League for anden gang.

Chelsea har haft mange store spillere gennem årene, herunder Frank Lampard, Didier Drogba og John Terry. Klubben har også haft nogle af de bedste trænere i verden, herunder Jose Mourinho, Carlo Ancelotti og Antonio Conte.

I dag er Chelsea stadig en af de største og mest succesrige klubber i engelsk og europæisk fodbold. Klubben har en stor og trofast fanbase over hele verden og fortsætter med at tiltrække nogle af de bedste spillere og trænere i verden.

Velkommen på fodboldture til Chelsea kampe I LONDON

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin