Grupperejser og pakkerejser til London

Pris på forespørgsel

Adress: St Giles hotel, 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhed på London kort.

Vi arrangerer grupperejser til London til dine behov

Vi skræddersyr grupperejser, firmarejser, tøseture, ture med venner eller pakkerejser til mindste detalje for grupper af alle størrelser. Hvorvidt begivenheden er for venner, kolleger, til kunder eller leverandører, har en rejse en uanet værdi, og du står over for et stort ansvar. Intet må overlades til tilfældighederne.

St Giles hotel Conference Center består af seks fleksible lokaler ideelle til møder og repræsentation. Den fleksible mødepakke og den gode service er nøglen til et vellykket møde.
Du kan få din egen “pakke”, der omfatter leje af mødelokaler, te & kaffe, to-retters frokost i restauranten, læskedrikke, flipover, LCD TV og andre mødefaciliteter. Vi kan tilbyde transport til og fra lufthavnen, sightseeing, udflugter og besøg på virksomheder som supplement til kurser og konferencer.

Vi har over 30 års erfaring med selskabsrejser, grupperejser og corporate parties. Vi kan arrangere konferencer, skolerejser, sportsklubsrejser, forretningsrejser og meget mere. Vi hjælper dig med at forudbestille udflugter, middage og forskellige aktiviteter.

Hvis du har forsøgt at rejse med en gruppe, så ved du, hvor forskelligt det er fra at rejse alene.

Trinn 1 av 3

Skolerejser LondonLondon med børn