facebook

Vi skræddersyr skolerejser og studietur til London

Pris fra 650,- NU fra 500,- pr person pr. overnatning inkl. morgenmad. Priserne varierer efter årstiden.

Adress: Royal National hotel, 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG.Se hotellets beliggenhed på London kort.
Skolerejser og studieture til London er populære blandt både danske skoleelever og studerende. London er en storby med en rig historie og et væld af seværdigheder, kulturinstitutioner og muligheder for læring og oplevelser.
En typisk studietur til London vil omfatte besøg på nogle af byens mange museer og gallerier, som for eksempel British Museum, Tate Modern og National Gallery. Derudover kan man besøge historiske steder som Buckingham Palace, Tower of London og Westminster Abbey, hvor man kan lære om den britiske kongelige familie og Storbritanniens politiske historie.
En skolerejse til London kan også omfatte nogle mere afslappende aktiviteter, såsom sightseeing og shopping i byens mange gader og markeder. Der er også mange teatre, biografer og musiksteder i London, hvor man kan opleve forskellige former for underholdning.

Det er vigtigt at huske, at en skolerejse eller studietur til London også kan være en mulighed for at lære om og opleve en anden kultur. Det kan omfatte at lære om britisk mad og drikke, kultur og sociale normer, samt at møde og kommunikere med lokale briter.
Vi har 30 års erfaring i skolerejser og studietur til London.

Royal National Hotel har en central beliggenhed tæt på undergrundsstationen Russell Square, British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv og te/kaffe-faciliteter. Morgenmad er inkluderet.
Et unikt og livligt hotel, som bruges af mange skoleklasser og grupper. Det er Londons største hotel med 1630 værelser, og det drives meget effektivt. Et unikt og livligt hotel, som bruges af mange skoleklasser og grupper.
Fremragende for dig, der ikke ønsker at bruge hele rejsebudgettet på hotel.

DET SIGER KUNDERNE OM ROYAL NATIONAL HOTEL:

“Min søn og jeg boede på Royal National i tre dage. Havde læst om hotellet før afgang og var meget skeptisk. Blev positivt overrasket over et stort værelse og god rengøring. Royal National er ikke et luksushotel, men med den pris var der ikke noget at sige til det”

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD SKOLEREJSE  LONDON

Udfyld formularen eller kontakt os på tlf +44 2072 40 3983 eller impact@londontown.no

London med børn