Vi skræddersyr skolerejser London

Pris på forespørgsel

Adress: 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG.Se hotellets beliggenhed på London kort.

Vi har 30 års erfaring i skolerejser og studietur til London.

Royal National Hotel har en central beliggenhed tæt på undergrundsstationen Russell Square, British Museum, Covent Garden og Oxford Street. Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv og te/kaffe-faciliteter. Morgenmad er inkluderet.
Et unikt og livligt hotel, som bruges af mange skoleklasser og grupper. Det er Londons største hotel med 1630 værelser, og det drives meget effektivt.

I Englands hovedstad er mulighederne for ekskursioner, sightseeing og studiebesøg næsten uendelige, noget, som gør London til den perfekte destination for en studietur.
Desuden får man rig mulighed for at øve verdens største fremmedsprog.
Undergrundstogene er en hurtig og nem transportmetode til de forskellige seværdigheder.

Til aftensmad tilbyder mange restauranter en fixed-price menu hvor du ikke kan vælge mellem så mange forskellige ting, men til gengæld sparer du mange penge – normalt ligger priserne omkring £10 – 15 for en menu. Desuden inkluderer mange restauranter drikkepenge automatisk, så du behøver ikke at give ekstra drikkepenge. Via Londonguide kan dere også bestille f.eks. Travelcards, London Pass, teaterbilletter og fodboldbilletter. Vi kan bestille togbilletter, bådture, middag på restaurant osv.

DET SIGER KUNDERNE OM ROYAL NATIONAL HOTEL:

“Min søn og jeg boede på Royal National i tre dage. Havde læst om hotellet før afgang og var meget skeptisk. Blev positivt overrasket over et stort værelse og god rengøring. Royal National er ikke et luksushotel, men med den pris var der ikke noget at sige til det”

3,0

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD SKOLEREJSE  LONDON

Udfyld formularen eller kontakt os på tlf +44 2072 40 3983 eller impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Gruppereise London