St Giles London hotel med shopping på Oxford Street

Pris fra 850,- NU fra 670,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. Priserne varierer efter årstiden.

St Giles kan vi tilbyde fra torsdag til mandag i perioden fra august 2023 til mai 2024.
Adress: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhed på London kort.
Stort, dejligt hotel på Londons bedste beliggenhed ved krydset mellem Oxford Street og Tottenham Court Road. Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse, hårtørrer, telefon, boks med lås, gratis kaffe/te m.v. Nyrenoverede værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar. Londons største sundheds- og fitnesscenter ligger under St. Giles. Gæsterne tilbydes rabat på indgangen til YMCA’s fritidsfaciliteter, som omfatter swimmingpool og fitnesscenter. Flere restauranter i nærheden.

Rigtig godt til forretningsrejser og konferencer. St Giles har sin egen konferenceafdeling med flere lokaler i forskellige størrelser. De kan også tilbyde en fuld pakke med både frokost og middag, hvis det ønskes.

Personalet på St Giles Hotel i London er yderst venligt og imødekommende og er altid parate til at hjælpe gæsterne med eventuelle behov eller spørgsmål, de måtte have. Der er forskellige værelsestyper tilgængelige, herunder enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser, så det er nemt at finde et værelse, der passer til ens behov.
St Giles Hotel i London har en ideel beliggenhed i hjertet af West End, tæt på nogle af de mest populære turistattraktioner i byen, herunder British Museum, Covent Garden og West End-teatrene. Hotellet er også godt forbundet med offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen.

Det siger kunderne om St. Giles hotel:

”Dette hotel bor jeg gerne på næste gang, jeg skal til London. God pris og vanvittig god beliggenhed. Værelserne er ret små, men absolut helt fine. Det er trods alt ikke hotelværelset, man tilbringer de vågne timer på i London”

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ST GILES LONDON HOTEL

Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller impact@londontown.no

Harry Potter StudioGreat Scotland Yard front