Kort London seværdigheder og hotel


[Klikk på markørerne på kortet for at få flere oplysninger om hvert hotel og seværdighed]

 

 Hotell London

 • Park Plaza  hotel >
  Hotellejlighed med plads til 2 voksne og 2 børn under 13 år. Swimmingpool.
 • Tower  London hotel >
  Tower A Gouman hotel har en ideel beliggenhed med fantastisk udsigt til Tower Bridge og The Docks.
 • St Giles hotel >
  Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, sboks og gratis kaffe/te
 • President hotel >
  President Hotel  er vores absolutte bestseller, som vores kunder vender tilbage til igen og igen.
 • Royal National hotel >
  Vores billigaste hotel i London.  Perfekt belliggende med gå afstand til Oxford Street, Covent Garden og British Museum.

LONDON SEVÆRDIGHEDER

London fakta og historie >
London vandreture >

Hos Londonguide finder du billetter til alle seværdigheder i London – London Eye, Madame Tussauds, Kensington Palace og Tower of London. Spring de lange køer over, og få endnu mere ud af rejsen med vores entrebilletter, som du køber på forhånd.

Hvorfor bestille seværdighedbilletter hos Londonguide

Takket være et mangeårigt samarbejde med vores agenter tilbyder vi et bredt udbud af underholdning og oplevelser, som du bestiller trygt, smidigt og enkelt online eller via vores personlige og erfarne kundeservice.

Madame Tussauds >
Millioner af mennesker er strømmet gennem dørene til Madame Tussauds siden åbningen for over 200 år siden, og stedet er stadig lige så populært.
Der er mange grunde til denne stadige succes, men kernen er ganske almindelig nysgerrighed.
Dagens besøgende sendes på en unik rejse gennem verdener med A-liste berømtheder, sportslegender, politisk sværvægtere og historiske ikoner.
Mange af Madame Tussauds oprindelige og tidligste relikvier er stadig udstillet i London, bl.a. dødsmasker, som hun blev tvunget til at lave under den franske revolution, og guillotinen, som halshuggede Marie Antionette.
Og så er der de mere moderne, interaktive stjerner. Fra Brad Pitt til Kate Moss er sammen med de største navne indenfor underholdning, sport og politik repræsenteret helt autentisk ned til den allermindste detalje.
Et besøg hos Madame Tussauds er vigtigt – hvor kan du ellers se 200 års berømmelse?
Adresse: Marylebone Road London NW1 5LR
Tube: Bakerloo Station med Hammersmith & City, Metropolitan, Circle och Jubilee Line

London Eye >
London Eye er verdens største pariserhjul (135 m. høj) er opstillet i London, lige ved Themsen og tilbyder et helt nyt billede af byen, også om aftenen. En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler, der hver kan rumme 25 mennesker, tager 30 minutter. Man kan fra toppen se over 30 kilometer væk, hvis vejret er godt, og på det højeste er man 135 m. oppe i luften. Bestiller du billetterne hjemmefra slipper du for at stå i kø for at købe billetterne ved kassen ved London Eye, hvor køerne ofte er lange.
Adresse: County Hall London SE1 7PB
Tube: Waterloo Station med Bakerloo, Northern, Jubilee och Waterloo & City

Tower of London >
Her Majesty’s Royal Palace and Fortress of The Tower of London (almindeligvis forkortet til Tower og London eller blot Tower) er en borg i London på Themsens nordlige bred.
Den ældste del, White Tower, blev påbegyndt under Wilhelm I.
Det er bevaret, men den store fæstning, som møder dagens turister, er et resultat af flere århundreders udvidelser.
Slottet blev anlagt udenfor City of London, og var tidligere kernen i Liberties of the Tower of London.
Den primære funktion var at være et fæstningspalads for monarken. Tower blev kendt som fængsel og retssal, især for fanger med høj status.
Tower har haft mange andre funktioner, og er fortsat stedet, hvor Storbritanniens kronjuveler opbevares.
Adresse: Lower Thames Street London EC3N 4AB

London Bus sightseeing >
Grundlagt for næsten 60 år siden. The Original Tour er nu verdens største og mest populære sight seeing-operatør, og er etableret som den essentielle introduktion til London. Der er kommentar på engelsk og mulighed for 6 andre sprog på udvalgte ruter. Den gule rute har engelsksproget guide.
Billetterne til The Original Tour – London Sightseeing billetter er helt uden begrænsninger Hver rute har mange stoppesteder – bare hop af, hvor du ønsker, og fortsæt fra samme stoppested, når du er klar til at fortsætte.
Billetten til The Original Tour – London Sightseeing omfatter 3 GRATIS gåture og en gratis 24-timers billet til Thames River Hopper. Turen afgår ca. hver. 15. minut.

Tower Bridge >
Velkommen til verdens mest berømte bro. Tower Bridge blev hyldet som et London-ikon og en af den største tekniske vidundere, da den stod færdig i 1894.
Kom indenfor i Tower Bridge Exhibition for at udforske dens historie, afdække dens hemmeligheder og nyde fantastisk udsigt over London fra spektakulære høje gangveje, 42 m over Themsen.
Film, udstillinger og hand-on-udstillinger kortlægger hele den fascinerende historie om Tower Bridge og hvordan, den har været drevet i løbet af årene. Tower Bridge Exhibition viser de viktorianske maskinrum og de originale dampmaskiner, monstre med enorm styrke, når de hæver broen.
En “viruel bro-hævning” viser, hvordan man også i dag hæver broen for at lade skibene passere under.
Adresse:  Tower Bridge Road London SE1 2UP
Tube: London Bridge Station på Jubilee och Northern Line

St. Pauls Cathedral >
St. Paul’s Cathedral, med din verdensberømte Dome, har en ikonisk funktion i Londons skyline.
Interiøret med din glitrende, detaljerede stenudskæringer og en fantastisk udsigt er blandt de mange gode grunde til at aflægge St. Paul’s Cathedral et besøg.
St. Paul’s Cathedral er bygget i form at et kors med kuplen som skæringspunktet mellem korsets arme.
Det er en af verdens største katedral-kupler med en højde på 111,3 m.
Den vejer ca. 65.000 ton og er støttet af 8 søjler.
I krypten er der dukkefigurer af sten, som blev fremstillet før katedralen blev bygget, og relikvier fra middelalderen.
Katedralen er tegnet af Christopher Wren og blev bygget mellem 1675 og 1710. Det er den fjerde katedral, som blev bygget på samme sted, og St. Paul’s blev bygget efter den forrige katedral blev brændt i The Great Fire of London. Billetten giver adgang til hele katedralen.
Adresse:  St Pauls Churchyard London EC4M 8AD.
Tube: St Paul Station  på Central Line