FODBOLDREJSER TOTTENHAM kampe 2022 – 2023

KAMPE
DATO
BILLETT+2 DØGN
08-04-2023
2900
15-04-2023
2400
27-04-2023
4400
06-05-2023
3000
20-05-2023
3400

Trinn 1 av 3

Opdateret 09-10-2022.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

Du indkvarteres på President Hotel eller tilsvarende standard. På hotellet er der restaurant, bar, coffee shop, souvenirbutik og frisør.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.
Hotellet er et godt hotel i turistklasse med beliggenhed på hjørnet af Russell Square undergrundsstation i nærheden af Covent Garden og handelsgaden Oxford Street. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder.
Hotellet har en hyggelig lounge med bar.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.
Alle priser er fra … og pp.

Hvis den kamp, du har bestilt billetter til, skal spilles uden publikum, får du 100 % tilbagebetaling. Hvis kampen flyttes, gælder billetten for den nye dato.

Vores fodboldture består af billet til valgt kamp samt 2 døgn på hotel. Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 3 overnatninger på hotel.  Alle priser er beregnet ud fra overnatning på 3-stjernet hotel. Du kan også opgradere til 4 stjerner mod et mindre tillæg.
Vores priser er pr. person, og forudsætter, at to personer dele et dobbelt -eller twin-værelse. Prisen er noget højere for enkeltværelse. Prisen er noget lavere for 3-sengsværelse. Vi kan også tilbyde familieværelse.

KAN KAMPE FLYTTES?
Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Vi gør opmærksom på, at det af sikkerhedsårsager ikke er tilladt at være iklædt udeholdets fantilbehør. Dette kan også føre til nægtet adgang. Hvis der opstår problemer under fodboldrejsen, som vi har leveret, har vi døgnvagt i London med vores egne skandinavisk talende ansatte. Telefonnummer opgives ved endelig bestilling.

FAKTA OM TOTTENHAM

Hjemmebane: Tottenham Hotspur Stadium
Kallenavn: Spurs
Kapasitet: 62.062
Klubbfarver: Hvit, navy, blå, gul
Adresse: 782 High Rd, Tottenham, London N17 0BX
Kapasitet: 62.062 tilskuere
Publikumsrekord: 60.044 mot Manchester City i Champions League 2019
Åpnet: 2019

Tottenham historie

Tottenham Football Club, også kendt som Spurs, blev grundlagt i 1882 i Tottenham, en forstad til London. Klubben blev stiftet af en gruppe unge mænd, der ønskede at spille fodbold sammen i deres fritid. I begyndelsen spillede klubben på lokale baner og havde kun et begrænset antal medlemmer.

Men i løbet af de næste par år voksede klubbens popularitet, og de begyndte at deltage i flere turneringer og kampe. I 1901 blev Tottenham en af ​​de 12 klubber, der grundlagde den engelske Football League, og de spillede deres første kamp mod Wolverhampton Wanderers.

I årene efter blev Tottenham en af ​​de mest succesrige klubber i engelsk fodbold. De vandt deres første FA Cup-titel i 1901, og de vandt ligaen for første gang i 1951. I de følgende år vandt Spurs yderligere to ligatitler og to FA Cups, og de blev kendt for deres angrebsorienterede spil og teknisk dygtige spillere.

I 1960’erne nåede Tottenham nye højder under den legendariske træner Bill Nicholson. Han førte klubben til deres første Double i 1961, hvor de vandt både ligaen og FA Cuppen i samme sæson. Året efter vandt de Europa Cuppen for Første gang, og de blev den første engelske klub til at vinde en europæisk turnering.

I de følgende årtier havde Tottenham op- og nedture, men de forblev en af ​​de mest populære klubber i England. De vandt FA Cuppen i 1981 og 1982, og de nåede finalen i Europa Cuppen i 1984. I 1990’erne blev Tottenham købt af forretningsmanden Alan Sugar, og klubben gennemgik en omfattende modernisering.

I de senere år har Tottenham oplevet en renæssance under træneren Mauricio Pochettino. Han førte klubben til deres første Champions League-finale i 2019, men de tabte til Liverpool. Tottenham har også bygget en ny stadion, Tottenham Hotspur Stadium, der åbnede i 2019 og har plads til over 62.000 tilskuere.

VELKOMMEN PÅ FODBOLDTURE TIL Tottenham i London

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin