facebook

Front Londonguide

HVAD SKAL MAN LAVE PÅ REJSER TIL LONDON?

Køber du alle dine billetter til seværdigheder, fodboldkampe, musicals osv. hos os, kan du være tryg og hygge dig på turen. Køb med 100% tryghed.

Det, mange spørger sig selv om, er:  Hvad skal vi opleve og lave i London, hvilke seværdigheder og andre interessante ting skal vi prioritere? Det er altid vanskeligt at besvare dette spørgsmål. Svaret afhænger af, om man har besøgt London før, og om man har set de primære seværdigheder. Vi vil her prøve at give dig tips om musicals i London West End, de meste kendte seværdigheder, som du skal se, og Premier League-kampe, som du skal se.  Vi hjælper dig med at få en vellykket rejse til London! 

Fodbold i London

At rejse til London for at se en fodboldkamp, er for det fleste af os en stor oplevelse. At sidde på tribunen og opleve stemningen sammen med 70.000 fans er en ubeskrivelig oplevelse. Med vores fodboldrejser er du sikret billetter fra officielle agenter, og du risikerer ikke at blive stoppet ved billetkontrollen pga. falske billetter.
London har flere hold i Premier League: ArsenalChelseaCrystal PalaceTottenham

London shopping

Regent Street – where time is well spent
Et imponerende og livligt handelsstrøg, der indbyder til indkøb af kvalitet med stil. Her finder du kendte varehuse og butikker som Liberty, Jaeger, Laura Ashley og Hugo Boss. Regent Street strækker sig fra Oxford Circus fra nord i en bue til Piccadilly Circus i syd.

Oxford Street – The heart of London shopping
Londons mest travle handelsgade med mere end 300 britiske kædevarehuse og internationale modenavne, som sælger alt, lige fra billige gaver til dyrt designertøj. Her findes kendte varehuse og butikker som Debenhams, D H Evans, John Lewis, Selfridges, Marks & Spencer og Burton/Top Shop kæden. Er du musikinteresseret, så besøg HMW musik og multimediavarehus – den ældste musikforretning i verden. Oxford Street strækker sig fra Marble Arch i vest til Tottenham Court Road i øst.

Hamleys
Hamleys er et kæmpe legetøjshus på seks etager. Et paradis for børn, men også for voksne med barnesjælen i behold, og det er ikke underligt, at der hvert år kommer 5 millioner besøgende. Tag højde for, at der er særligt mange mennesker på Hamleys, når julen nærmer sig. Hamleys ligger på 188-196 Regent Street, og man kommer nemmest dertil via undergrundsbanen til Oxford Street/Piccadilly Circus . Varehuset har normalt åbent mellem kl. 10 og kl. 20 på hverdage og lørdage, og mellem kl. 12 og kl. 18 på søndage.

Harrods
Hvis du vil besøge varehuset, der har alt, og hvor man kan handle med stil og få førsteklasses service – så er Harrods varehuset for dig. Man kan finde alt fra brudekjoler til husdyr i varehuset, der i 1985 blev købt af den kendte forretningsmand Mohamed Al Fayed. Harrods historie begyndte tilbage i 1849, men det var først i 1889 Harrods koncentrerede sig om den type vareudbud, som de har i dag. Nu har Harrods mere end 5000 ansatte i 300 forskellige afdelinger. Vi anbefaler varmt et besøg her, også selv om du ikke nødvendigvis har tænkt dig at købe noget.

Derfor skal du vælge Londonguide
Londonguide har formidlet rejser til London for rejselystne skandinaver i over 30 år. Hos os finder du billetter til gode priser, og du får meget mere ud af din rejse. Det er nemt at bestille rejser hos Londonguide.dk. Uanset om du vil se koncerter eller fodbold, eller bare nyde verdensmetropolen London og alt, hvad en kan tilbyde, så har vi de billetter, du skal bruge.

Vi er unikke, for vi tilbyder dig KUN officielle billetter, som er billige. Du bestiller ganske enkelt dine billetter hjemme i sofaen, og så ved du, at alt er på plads, når du ankommer til London. Så kan du bare koncentrere dig om at hygge dig!

London seværdigheder, du ikke finder i guidebøgerne

Vi har i årenes løb fundet attraktioner, restauranter og andre ting. som du ikke altid finder i guidebøgerne, og som vi gerne vil dele med dig.

HIGHGATE CEMENTERY >
Highgate kirkegård (engelsk: Highgate Cemetary) er en kirkegård i Highgate i Nordlondon. Kirkegården blev anlagt i starten af 1800-tallet efter en beslutning i parlamentet. Vestsiden på Highgate kirkegård blev taget i brug i 1839. I 1854 blev den udvidet med østsiden (East Cemetary). I slutningen af 1800-tallet blev den anset som Londons smukkeste kirkegård.
Den ældre vestside har mange viktorianske monumenter. Kirkegården var meget forfalden, da den blev lukket i 1975. En støtteforening, Friends of Highgate Cemetary, blev dannet, og den har i dag ansvar for tilsyn og vedligeholdelse. Ved hårdt arbejde og hjælp fra sponsorfinansiering er alle større bygninger, gravstene og monumenter blevet restaureret. Denne del, som i dag på mange steder er meget overbevokset, kan for tiden kun besøges med guide, og den bruges ofte i skrækfilmscener på kirkegårde.
Den nyere østside kan besøges uden begrænsninger. Dem mest berømte person, som ligger begravet her, er Karl Marx. Hans grav er blevet vandaliseret flere gange. Blandt andet er hans gravsten blevet malet helt rød. Blandt andre kendte personer, som hviler her, kan nævnes George Eliot og poeten Christina Rossetti. Highgate kirkegård er i dag beskyttet, og er på listen over English Heritage.

MIN YNDLINGSCAFE >
Det er vel ingen hemmelighed, at jeg er en hund efter kager, jo blødere, jo bedre. Som afholdsmand fokusrer jeg mere på kaffe og kage end på pubber, selvom jeg ofte spiser middag på en pub. Det er både billig og god mad.
Jeg har travet ganske meget rundt og afprøvet caféer, og jeg har fundet min foretrukne midt i London. Cafe Concerto på 79-81 Regent Street, et par minutters gang fra Picadilly Circus. Skal prøves og opleves!

EMIRATES AIR LINE – TUBE STATION >
Emirates Air Line er en tovbane over Themsen i det østlige London. Tovbanen går fra den sydøstlige bydel Greenwich til det nordøstlige Royal Victoria Dock. Emirates Air Line blev åbnet i sommeren 2012, med god timing til de olympiske sommerlege i London samme år. Hver time kan 2500 passagerer transporteres i hver retning. Hvert halve minut kommer en ny vogn, og der er plads til 10 personer i hver vogn. Turen tager ca. 15 min., den er en del af den kollektive transport i London, og den har sin egen afmærkede rute på undergrundskortet. Der kan køre 34 vogne samtidigt på tovbanen i en højde på op til 90 m. Den sydvestlige station hedder Emirates Greenwich Peninsula Terminal. Den nærmeste undergrundsstation er North Greenwich. O2-arenaen ligger også i nærheden. Den nordøstlige station hedder Emirates Royal Docks Terminal. Nærmeste Docklands Light Railway-station er Royal Victoria.

En for mit vedkommende ny seværdighed i London er Sky Garden. Mange besøger The Shard for at se udsigten over London, og betaler ca. 300 kr. for en tur op i toppen. Men hvorfor ikke prøve Sky Gardens? Sky Gardens er gratis, og du kommer 37 etager op til en glasomsluttet botanisk have med en utrolig udsigt. Den berømte glaskuppel over 20 Fenchurch Street er tre etager med udsøgt anlagte offentlige haver, og er et af Londons mest eksklusive udlejningssteder, med observationsetage og udendørs terrasse. Der er gratis adgang, men du skal bestille dit besøg på forhånd.

London shopping

Stora klädkedjor:
(alla dessa finns på Oxford Street) Top Shop – Den största och bästa Top Shop affären finns på Oxford Circle. På fyra hela våningar ryms bland annat, fashion style advisors, café, vintage avdelning, en stoor skoavdelning, inredningsprylar etc. etc.

  • Top Man – en hel våning dedikerad till killarna – ta hit era pokjvänner! Finns jättemycket snyggt!
  • New Look – Skohimmel! Underbara skor, de har även mycket kläder och accessoarer.
  • Dorothy Perkins – Mycket snygga accessoarer och bra priser, även kläder
  • River Island – Snygga kläder och skor här med
  • Urban Outfitters – Olika klädmärken både kända och okända, finns svenska märken också, otroligt coola retro inredningsprylar och snygga accessoarer (oxford circle granne med stora Top Shop)
  • Miss Selfridges – Top Shop-liknande kläder, samma priser som Top Shop. (ligger mellan Top Shop och Urban Outfitters)
  • Evans – Här finns snygga väskor, hittade inte så mycket snygga kläder dock. Oasis – 12-14 Argyll Street Tube: Oxford Circus

Varuhus:

  • Harrods – “The world’s most famous department store” Här finns allt! 87-135 Brompton Road, Tube: Knightsbridge
  • Selfridges – Här finns alla klädmärken du kan tänka dig, Allt från dyra designerplagg till high street fashion! Oxford Street
  • Harvey Nichols – Lyx och design 109-125 Knightsbridge Tube: Knightsbridge

Londontown är unika eftersom vi erbjuder dig billiga och ENDAST officiella biljetter. Du beställer lätt dina biljetter hemma i soffan och vet att du har allt på plats när du kommer till London. Då kan du bara koncentrera dig på att ha trevligt.