facebook

Lion King

Lion King musical London

Musicalen Løvernes Konge (engelsk: The Lion King) er baseret på den populære Disney-animerede film med samme navn fra 1994 og fortæller historien om en ung løve ved navn Simba og hans rejse mod at tage sin retmæssige plads som konge af Dyrenes Rige.

Musicalen begynder med en storslået åbningsscene, hvor dyrene i Afrikas savanne hylder den nye fødsel af Simba, søn af Mufasa, den nuværende konge. Simba, der er ivrig efter at lære at være en god konge, har Mufasa som sin mentor og lærer om “Cirklen af Livet” – en filosofi om, at alt er forbundet i naturen og er en del af en evig cyklus.

Men Mufasas onde bror Scar ønsker magten og udnytter Simbas naivitet til at begå forræderi og tage tronen fra Mufasa. Scar overtaler Simba til at forlade Dyrenes Rige og flygte ind i eksil. Simba møder derefter nogle nye venner, Timon og Pumbaa, og lærer at leve et bekymringsløst liv. Men Simba kan ikke undslippe sin skæbne som den retmæssige arving til tronen og vender tilbage til Dyrenes Rige for at udfordre Scar og genvinde sin retmæssige plads som konge.

Løvernes Konge-musicalen er kendt for sine fantastiske sangnumre og enestående kostumer og scenografi, og forestillingen indeholder også andre mindeværdige karakterer, såsom Rafiki, en visdomsfuld mandrill og Nala, Simbas barndomsven og senere hans partner i kampen mod Scar.

Billetter Løvernes Konge musical London >