Shopping weekend med overnatning ved Oxford Street

Pris fra 1000,- NU fra 720,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. PRISERNE VARIERER EFTER ÅRSTIDEN.

Adress: 1 Bedford Ave London WC1B 3AU. Se hotellets beliggenhed på London kort.

London er en af verdens bedste shopping oplevelser

Alt, hvad du kan forestille dig, kan købes i en af de mange spændende butikker. London shopping er det største trækplaster, der lokker turister til London hele året rundt. Storstaden er et center for mode, stil og musik fra hele verden. London kan tilbyde et endeløst udvalg af butikker indeholdende lige fra dyrt eksklusivt designertøj til fantastiske rabattilbud.

Regent Street – where time is well spent
Et imponerende og livligt handelsstrøg, der indbyder til indkøb af kvalitet med stil. Her finder du kendte varehuse og butikker som Liberty, Jaeger, Laura Ashley og Hugo Boss. Regent Street strækker sig fra Oxford Circus fra nord i en bue til Piccadilly Circus i syd.

Oxford Street – The heart of London shopping
Londons mest travle handelsgade med mere end 300 britiske kædevarehuse og internationale modenavne, som sælger alt, lige fra billige gaver til dyrt designertøj. Her findes kendte varehuse og butikker som Debenhams, D H Evans, John Lewis, Selfridges, Marks & Spencer og Burton/Top Shop kæden. Er du musikinteresseret, så besøg HMW musik og multimediavarehus – den ældste musikforretning i verden. Oxford Street strækker sig fra Marble Arch i vest til Tottenham Court Road i øst.

Hamleys
Hamleys er et kæmpe legetøjshus på seks etager. Et paradis for børn, men også for voksne med barnesjælen i behold, og det er ikke underligt, at der hvert år kommer 5 millioner besøgende. Tag højde for, at der er særligt mange mennesker på Hamleys, når julen nærmer sig. Hamleys ligger på 188-196 Regent Street, og man kommer nemmest dertil via undergrundsbanen til Oxford Street/Piccadilly Circus . Varehuset har normalt åbent mellem kl. 10 og kl. 20 på hverdage og lørdage, og mellem kl. 12 og kl. 18 på søndage.

Harrods
Hvis du vil besøge varehuset, der har alt, og hvor man kan handle med stil og få førsteklasses service – så er Harrods varehuset for dig. Man kan finde alt fra brudekjoler til husdyr i varehuset, der i 1985 blev købt af den kendte forretningsmand Mohamed Al Fayed. Harrods historie begyndte tilbage i 1849, men det var først i 1889 Harrods koncentrerede sig om den type vareudbud, som de har i dag. Nu har Harrods mere end 5000 ansatte i 300 forskellige afdelinger. Vi anbefaler varmt et besøg her, også selv om du ikke nødvendigvis har tænkt dig at købe noget.

St Giles – overnatning på stort, dejligt hotel på Oxford Street

Stort, dejligt mellemklassehotel på Londons bedste beliggenhed på Bedford Avenue ved krydset mellem Oxford Street og Tottenham Court Road. Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse, hårtørrer, telefon, boks med lås, betalings-tv, gratis kaffe/te m.v. Hotellet har desuden restaurant og bar samt adgang til kæmpe fitnesscenter med bl.a. 25 m swimmingpool.

Covent Garden, West End og British Museum ligger mindre end 10 minutters gang fra St. Giles hotel. Camden er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i teater, shopping og historie.

DET SIGER KUNDERNE OM ST. GILES HOTEL:

”Dette hotel bor jeg gerne på næste gang, jeg skal til London. God pris og vanvittig god beliggenhed. Værelserne er ret små, men absolut helt fine. Det er trods alt ikke hotelværelset, man tilbringer de vågne timer på i London”

3,5

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ SHOPPING WEEKEND I LONDON

Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Harry Potter StudioRomantisk weekend london