Kort hoteller i London centrum


[Dobbeltklik på markørerne på kortet for at få flere oplysninger om hvert hotel]

  • Park Plaza County Hall  hotel . Dette hotel har fire stjerner og er beliggende et stenkast fra Londons centrum, perfekt til familieferie.  Hotellejlighed med plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år.
  • Tower A Gouman hotel. Tower A Gouman hotel har en ideel beliggenhed med fantastisk udsigt til Tower Bridge og The Docks som gæsterne er meget tilfredse med denne beliggenhed.
  • St Giles hotel.Værelserne er pæne og velindrettede, alle med badeværelse med brusebad, hårtørrer, telefon, sboks med lås, betalings-tv og gratis kaffe/te m.v. Derudover er der på hotellet swimming pool. Rigtig godt til forretningsrejser og konferencer.
  • President hotel. President Hotel er vores favorit blandt turistklassehoteller i London. Relativt store værelser. Dette hotel er også vores absolutte bestseller, som vores kunder vender tilbage til igen og igen. Enkelt, dobbelt og tredobbelt værelse. Kontinental morgenmad.
  • Royal National hotel. Vores billigaste hotel i London. Indkvartering i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe-faciliteter. Perfekt belliggende ved Russell Square, og med gå afstand til Oxford Street, Covent Garden og British Museum.
  • Copthorne Tara hotel
    Hotellet er kendt for sin gæstfrihed og har veludstyrede og komfortable værelser med aircondition, Wi-Fi og bad med badekar og toilet. Hotellet har også restaurant, bar, træningsstudie og konferencefaciliteter. Morgenmad er inkluderet.

Overnatning på rejser til London

Der er meget at vælge imellem, både hvad angår prisklasse, standard og beliggenhed. Vores beskrivelser af flere forskellige hoteller kan måske hjælpe dig med dit valg.
Vi kan blandt andet tilbyde det prisvenlige hotel President, et godt og billigt hotel i Londons centrum, som er blevet manges foretrukne hotel.
St Giles Hotel er et af de mest centrale alternativer, vi kan tilbyde, perfekt, når du vil være tæt på det meste.
Til børnefamilier kan vi tilbyde Park Plaza Waterloo Hotel, som ligger tæt på London Eye, Parlament og London Dungeon. Tower A Guoman har en ideel beliggenhed og en skøn restaurant. Restauranten har moderne retter med en kreativ drejning. Baren har et omfattende vinkort og en forbløffende udsigt over Tower Bridge og skyskraberen The Shard.
Park Plaza County Hall hotel. Dette 4-stjernede hotel er perfekt til familieferier. Tilbyder spa- og velværeafdeling.