Anfield
wellsie82/123RF.COM

Fodboldrejser & Liverpool kampe 2022 – 2023

Trinn 1 av 2

Opdateret 08-11-2022.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.
Når vi har modtaget din e-mail, giver vores booking-agent et tilbud indenfor 2-3 dage. I den mail finder du også information om betaling. Når du har betalt, e-mailer vi dig en bekræftelse sammen med en hotelvoucher. Denne voucher udskriver du og afleverer i receptionen, når du ankommer til dit hotel. B
Alle priser er fra .. afhængigt af hvilket hotel du bor på. Ekstra dag på hotel fra 650, – pp.

Hvis den kamp, du har bestilt billetter til, skal spilles uden publikum, får du 100 % tilbagebetaling. Hvis kampen flyttes, gælder billetten for den nye dato.
Vores priser er pr. person, og forudsætter, at to personer dele et dobbelt -eller twin-værelse. Prisen er noget højere for enkeltværelse. Prisen er noget lavere for 3-sengsværelse. Vi kan også tilbyde familieværelse.

Billetter til Liverpoolkampe 2022/23
Alle priser er per person i et delt dobbeltværelse på Marriott Liverpool hotel. Siddepladser Sandon hospilallity billetter.

KAN FODBOLDKAMPE FLYTTES?
Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

FAKTA OM LIVERPOOL FODBOLD

Klubb: Liverpool FC
Grunnlagt: 15 March 1892
Klubb farver: Red & White
Adresse: Liverpool FC, Anfield Road, Merseyside L4 OTH
Bane: Anfield
Kapasitet: 45,400 seter
Rekord: 61,905; Liverpool-Wolves, 2 February 1952

Forsvarsspilleren Jamie Carragher holdt sig til én klub. Han begyndte i Liverpool i 1990, og som 35-årig pensionerede han sig selv ved afslutningen af sæsonen 2012-13 efter mere end 700 kampe for Reds Liverpool var den første britiske klub, som vandt serievindercuppen mere end én gang. Deres fem sejre er den britiske rekord for størst antal sejre. Liverpool-kaptajner, som får lov til at vælge, vælger altid at spille mod Anfield Road i første omgang.
I 1947 scorede Billy Liddell ved den utrolige sejr 7-4 sit første sejrsmål for Liverpool. Han scorede derefter 229 mål for Reds i løbet af 23 år. Bob Paisley spillede 227 kampe, før han blev en af klubbens bedste managere nogensinde. I 1894 blev byens farve – rød – også Liverpools spillerfarve. Inden 1901 var bysymbolet Liverbird del af klubbens logo.

Velkommen på fodboldrejser til Liverpool

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin