facebook

Hvordan blev Harry Potter filmene lavet

PRIS FRA 2200,- PR PERSON INKL. hotel, transport og entré billett Harry Potter Studios

Du som gennem det seneste årti har elsket og er blevet fortryllet af historien om Harry Potter må ikke gå glip af denne tur til Warner Bros Studio studios og indspilningsstedet hvor det hele begyndte.
På denne studio-tur kan du komme med ind i studio i London og opleve magien på nært hold. Højdepunktet vil for mange være at se modellen af Hogwarts, som er med i alle filmene.
Modellen, som i filmene fremstår som gigantisk og meget rummelig, er i virkeligheden 15 m bred. Det tog et arbejdshold på ca. 80 personer af bygge det magiske slot. Det er muligt at se nærmere på forskellige indspilningssteder, som kan genkendes fra filmene.
Du ser alt fra de fantastiske kostumer, Great Hall, Dumbledore’s kontor, professor Umbridge’s værelse på Troldomsministeriet, går på de berømte brosten i Diagon Alley og ser butikken med Ollivander’s tryllestave, Harrys Nimbus 2000, drengenes sovesal, Hagrid’s hytte og motorcykel plus meget, meget mere og også ting som kameraet ikke viste.
Det er en god idé at give besked, om formiddag eller eftermiddag er foretrukken, og hvilken dag, der passer bedst.

Pakkerejse harry potter world london

  • 2 nætter på Royal National hotel med morgenmad
  • Transport og entré billett Harry Potter Studios
  • Alle skatter, service- og betalingsgebyrer
  • Vores gode pris fra 2200,- pp.

Indkvartering på Royal National London hotel i lyse værelser med god plads, eget bad/toilet, tv, telefon og te/kaffe-faciliteter. English breakfast er inkluderet. Et unikt og livligt hotel, som bruges af mange skoleklasser og grupper. Det er Londons største hotel, og det drives meget effektivt. Royal National  er en destination i sig selv, med barer, restauranter, bowling og health club.  Gæsterne kan prøve autentisk karry på den indiske restaurant, sten-bagt pizzaer i London Kaffe, Pints i London Pub “øl have”, dim sum på den kinesiske restaurant, og cocktails på South Side Bar. Lige rundt om hjørnet finder du en health club og bowling bane.
Vi kan levere enkelt-, dobbel-,  triple- og familieværelser for 2 voksne og 2 børn under 16 år.
Billetter skal reserveres senest 4 uger før rejsen. I højsæsonen senest 6 uger før. Skriv i kommentarfeltet, hvis du gerne formiddag eller eftermiddag, og den dato, du ønsker billetter til.

Hvad siger kunderne om Harry Potter Studio Tour:

“For en oplevelse. Hvis du elsker Harry Potter og filmene, er dette turen for dig. Enkel standard på hotellet, anbefaler at opgradere til f.eks. President hotel.”

“Jeg er 39 år og en ihærdig Harry Potter-fanatiker. Dette var fantastisk! Jeg fik set alle filmsettene og kostumerne. Fik også set alle settene, kostumerne og en tur bag kameraet. Så meget at se, at jeg ikke nåede at få det hele med. Det er helt klart, jeg skal tilbage herhen. Ikke et kedeligt øjeblik!”

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HARRY POTTER REJSE

Udfyld formularen eller kontakt os på tlf +44 2072 40 3983 eller impact@londontown.no

Shoppingweekend LondonSt Giles london