Hvordan blev Harry Potter filmene lavet

Du som gennem det seneste årti har elsket og er blevet fortryllet af historien om Harry Potter må ikke gå glip af denne tur til Warner Bros Studio studios og indspilningsstedet hvor det hele begyndte.
På denne studio-tur kan du komme med ind i studio i London og opleve magien på nært hold. Højdepunktet vil for mange være at se modellen af Hogwarts, som er med i alle filmene.
Modellen, som i filmene fremstår som gigantisk og meget rummelig, er i virkeligheden 15 m bred. Det tog et arbejdshold på ca. 80 personer af bygge det magiske slot. Det er muligt at se nærmere på forskellige indspilningssteder, som kan genkendes fra filmene.
Du ser alt fra de fantastiske kostumer, Great Hall, Dumbledore’s kontor, professor Umbridge’s værelse på Troldomsministeriet, går på de berømte brosten i Diagon Alley og ser butikken med Ollivander’s tryllestave, Harrys Nimbus 2000, drengenes sovesal, Hagrid’s hytte og motorcykel plus meget, meget mere og også ting som kameraet ikke viste.
Det er en god idé at give besked, om formiddag eller eftermiddag er foretrukken, og hvilken dag, der passer bedst.

Pakkerejse harry potter world london

  • 2 nætter på Royal National hotel med morgenmad
  • Transport og entré billett Harry Potter Studios
  • Alle skatter, service- og betalingsgebyrer

Vores gode pris fra 2500,- pp.
Vi kan levere enkelt-, dobbel-,  triple- og familieværelser for 2 voksne og 2 børn.
Alle under 16 år regnes som børn. Gratis for børn under 5 år.
Billetter skal reserveres senest 4 uger før rejsen. I højsæsonen senest 6 uger før. Skriv i kommentarfeltet, hvis du gerne formiddag eller eftermiddag, og den dato, du ønsker billetter til.

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HARRY POTTER REJSE

Udfyld formularen eller kontakt os på tlf +44 2072 40 3983 eller impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

London med børnShoppingweekend London