Fodboldrejser & billetter Arsenal kampe 2022 – 2023

KAMPE
DATO
BILLETT+2 DØGN
01-04-2023
7900
21-04-2023
6100
29-04-2023
10250
13-05-2023
7000
28-05-2023
UDSOLGT

Trinn 1 av 3

Opdateret 12-12-2022.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

Du indkvarteres på President Hotel eller tilsvarende standard. På hotellet er der restaurant, bar, coffee shop, souvenirbutik og frisør.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.
Hotellet er et godt hotel i turistklasse med beliggenhed på hjørnet af Russell Square undergrundsstation i nærheden af Covent Garden og handelsgaden Oxford Street. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder.
Hotellet har en ganske hyggelig lounge med bar.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.

Hvis den kamp, du har bestilt billetter til, skal spilles uden publikum, får du 100 % tilbagebetaling. Hvis kampen flyttes, gælder billetten for den nye dato.

Vores fodboldture består af billet til valgt kamp samt 2 døgn på hotel med 3 stjerner. Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 3 overnatninger på hotel. Vores priseksempel er baseret på 2 overnatninger, men du bestemmer selv længden af opholdet. Alle priser er beregnet ud fra overnatning på 3-stjernet hotel. Du kan også opgradere til 4 stjerner mod et mindre tillæg.
Vores priser er pr. person, og forudsætter, at to personer dele et dobbelt -eller twin-værelse. Prisen er noget højere for enkeltværelse. Prisen er noget lavere for 3-sengsværelse. Vi kan også tilbyde familieværelse.

BILLETTER PÅ CLUB LEVEL
Våre billetter er på Club Level. Her får du udover de bedste pladser også adgang til privat bar/lounge både før og efter kampen og i pausen. I pausen får du serveret gratis drikkevarer (øl, vin, kaffe osv.). Du får desuden: Gratis program, omvisning og besøg på Arsenal Museum samt et gavekort på £5, som du kan bruge i Arsenal-butikken.
Vi kan også tilbyde en 3-retters menu før kampen ved forespørgsel.
De billetter, vi sælger, er til kampe på hjemmebane eller på neutral grund. Vi ved ikke, hvilken plads, du får på tribunen, da vi først modtager billetterne 48 timer før kampen. Men der vil være frit udsyn, så du kan se hele banen.

KAN KAMPE FLYTTES?
Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Vi gør opmærksom på, at det af sikkerhedsårsager ikke er tilladt at være iklædt udeholdets fantilbehør. Dette kan også føre til nægtet adgang. Hvis der opstår problemer under fodboldrejsen, som vi har leveret, har vi døgnvagt i London med vores egne skandinavisk talende ansatte. Telefonnummer opgives ved endelig bestilling.

Fakta om Arsenal

Stadion: Emirates Stadium
Innviet: 2006
Kapasitet: 60.000 seter hvor 3.000 er avsatt til bortelaget
Kallenavn: Gunners
Tilskuerrekord: 73.295 Arsenal-Sunderland, 9 March 1935
Adresse: Avenell Road, Highbury, London, N5 1BU
Nærmest undergrunnsstasjon: Arsenal – (Piccadilly Line)
eller Finsbury Park – (Victoria, Piccadilly Lines)

Første kamp: Arsenal-Leicester Fosse 2-1
Største seier: 12-0 mot Loughborough Town, andredivisjon 12. mars 1900
Verste tap: 0-8 mot Loughborough Town 12.desember 1896
Flest kamper: David O`Leary, 722, 1975-1993
Flest scoringer: Thierry Henry, 228, 1999-2007, 2012
Dyreste kjøp: Mesut Ozil, 42,5 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Dyreste salg: Cesc Fabregas, 28 mill. pund fra Real Madrid, 2013
Laveste divisjon: Andredivisjon
Høyste divisjon: Premier League

1. Den legendariske chef Herbert Chapman, som er hædret med en statue udenfor Emirates Stadium, insisterede på at undergrundsstationen Gilllespie Road skulle omdøbes til Arsenal. Stationens nye navn blev taget i brug i 1932
2. Statuer af tidligere kaptajn Tony Adams og topscorer Thierry Henry blev afsløret ved Emirates Stadium som en del af klubbens 125 års jubilæum i 2011. I 2014 blev en bronzestatue af Dennis Bergkamp afsløret samme sted.
3. Arsene Wenger, manager for Arsenal, er den manager, som har haft dette hverv længst efter han overtog i 1996. Han påbegyndte sin 17. sæson i 2013-14. George Allison havde den forrige rekord efter at have været manager for Arsenal i 13 år fra 1934.
4. Angrebsspilleren Ian Wright kostede en sum, som dengang var klubrekord, da han blev købt for 2,5 mio. pund fra Crystal Palace i 1991. Han blev klubbens topscorer, før hans rekord på 185 mål blev overgået af Thierry Henry
5. Franskmanden Thiery Henry blev stemt frem af sine fans som holdets bedste spiller over hollandske Dennis Bergkamp og engelske Tony Adams.

Sjovt faktum
Gunnersaurus, Arsenals maskot, blev “født” i 1993 og har endda været med holdet til nogle af deres kampe i Europa.

Arsenal historie

Arsenal er en af ​​de ældste og mest succesrige fodboldklubber i England. Klubben blev grundlagt i 1886 i Woolwich, London, af en gruppe fabriksarbejdere fra Royal Arsenal-våbenfabrikken. Klubben startede oprindeligt som en amatørfodboldklub, men i 1891 blev Arsenal en professionel klub og blev medlem af The Football League.

Herbert Chapman overtog som manager for Arsenal i 1925, på trods af at han havde spillet for Tottenham, klubbens rivaler fra Nord-London. Under hans ledelse begyndte klubbens succes med et brag af en sejr i FA-cuppen i 1930.

George Allison overtog efter Joe Shaw og Herbert Chapmann som manager for Arsenal i 1934. I løbet af de 279 kampe, som han havde ansvar for, tog Gunners yderligere to divisionstitler, vandt FA-cuppen en gang og vandt også Charity Field. Allison havde aldrig spillet fodbold på professionelt plan før, men alligevel blev han den manager i klubben, som sad længst og havde ansvaret for legendariske spillere som Cliff Bastin, og Ted Drake, en anden fantastisk angrebsspiller.

George Allison trak sig fra stillingen som manager i 1947, hvor den tidligere spiller Tom Whittaker overtog. Whittaker havde spillet for Arsenal fra 1919 til 1925 og var manager fra 1947 til 1956. Han havde været træner under både Chapman og Allison, og førte holdet til yderligere to titler og endnu en sejr i FA-cuppen. Han døde af et hjerteanfald i 1956, 58 år gammel. Jack Crayston, George Swindin og Billy Wright var de tre næste managere, men ingen af dem opnåede succes for Arsenal mellem 1956 og 1966. Vi håber, at du tager med os til London for at se kampen mellem Arsenal og Everton. Vi kan tilbyde dig både pakkerejser med billet og hotel, eller bare billetter til denne kamp.

Arsenal vandt ingen store sejre mellem 1956 og 1966. Denne tilbagegang førte til at Bertie Mee, som havde været holdets fysioterapeut, blev holdets nye manager. Han ledte holdet fra 1966 til 1975, vandt både ligacuppen og FA-cuppen i 1971, og Arsenal blev denne gang det fjerde hold, som havde opnået dette. Under hans ledelse vandt holdet også sit første europæiske trofæ i 1970, Messebycuppen. Mee, som døde i 2001 i en alder af 82 år, fik i 1984 den britiske Imperieorden for det, han havde gjort for fodbold. Han førte Gunners igennem mere end 500 kampe, før han stoppede.

Arsenal spiller i dag på Emirates Stadium, men han spillede tidligere på Plumstead Common, Sportsman Ground, Manor Ground og invicta Ground. Den sidste kamp på Highbury blev spillet i 2006 før Gunners flyttede et par hundrede meter i fugleflugtslinje til det specialbyggede Emirates i Ashburton Grove. Den gamle banes kapacitet på 38.500 var ikke engang i nærheden af at indfri billetefterspørgslen, men de tætpakkede tribuner skabte en utrolig atmosfære, på trods af de brede søjler, som spærrede udsigten for nogen af publikummerne.

Velkommen på fodboldrejse til Arsenal kampe i London

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin