Fodboldrejser & fodboldture Fulham kampe 2022 – 2023

KAMPE
DATO
BILLETT+2 DØGN
08-04-2023
3100
22-04-2023
3150
30-04-2023
4900
06-05-2023
1950
20-05-2023
1950

Trinn 1 av 3

Priser opdateret 08-11-2022.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

Alle priser er fra … Ekstra dag på hotel fra 650, – pp.
Du indkvarteres på President Hotel eller tilsvarende standard. På hotellet er der restaurant, bar, coffee shop, souvenirbutik og frisør.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.
Hotellet er et godt hotel i turistklasse med beliggenhed på hjørnet af Russell Square undergrundsstation i nærheden af Covent Garden og handelsgaden Oxford Street. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder.
Hotellet har en ganske hyggelig lounge med bar.
Hvis den kamp, du har bestilt billetter til, skal spilles uden publikum, får du 100 % tilbagebetaling. Hvis kampen flyttes, gælder billetten for den nye dato.

Vores fodboldture består af billet til valgt kamp samt 2 døgn på hotel. Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 2 overnatninger på hotel. Vores priseksempel er baseret på 2 overnatninger, men du bestemmer selv længden af opholdet. Alle priser er beregnet ud fra overnatning på 3-stjernet hotel. Du kan også opgradere til 4 stjerner mod et mindre tillæg.
Vores priser er pr. person, og forudsætter, at to personer dele et dobbelt -eller twin-værelse. Prisen er noget højere for enkeltværelse. Prisen er noget lavere for 3-sengsværelse. Vi kan også tilbyde familieværelse.
Vi gør opmærksom på, at det af sikkerhedsårsager ikke er tilladt at være iklædt udeholdets fantilbehør. Dette kan også føre til nægtet adgang.

KAN KAMPE FLYTTES?
Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

REJSE TIL STADION
Den nærmeste station er Craven Cottage, Putney Bridge ligger omkring 10-20 minutters gang fra stadion. Følg strømmen af ​​mennesker.

FAKTA OM FULHAM

Etablert: 1889
Publikumsrekord: 49.335 mot Millwall i 1938
Største seier: 10-0 mot Ipswich Town, 1.divisjon, 1996
Verste tap: 0-10 mot Liverpool, ligacupen, 1986
Hjemmebane: Craven Cottage
Kapasitet: 25.700, men utvider til 30.000
Kallenavn: The Cottagers
Flest kamper: Johnny Haynes, 658, 1952-70
Flest scoringer: Gordon Davies, 178, 1978-84
Dyreste kjøp: Konstantinous Mitroglou, 12,4 mill. pund fra Olympiakos, 2014
Dyreste salg: Moussa Dembele, 16.5 mill. pund til Tottenham Hotspur, 2012
Laveste divisjon: Tredjedivisjon
Høyeste divisjon: Premier League

Fulham Football Club blev grundlagt i 1879 og er en af de ældste klubber i engelsk fodbold. Klubben ligger i Fulham, en bydel i det vestlige London, og har altid haft en tæt tilknytning til lokalsamfundet.

I de tidlige år spillede Fulham på en række forskellige baner i og omkring Fulham, og det var først i 1896, at klubben fik sin egen bane, Craven Cottage. Banen var dengang ikke meget mere end en mark med en trætribune, men den blev gradvist udviklet til en moderne stadion.

I begyndelsen af det 20. århundrede spillede Fulham i forskellige lokale ligaer, men i 1907 blev klubben optaget i den nystiftede Southern League. I 1920 blev ligaen en del af det engelske ligasystem, og Fulham spillede derefter i Division Two.

I årene der fulgte, havde Fulham en række op- og nedrykninger, men klubben var sjældent i stand til at etablere sig i den øverste halvdel af Division Two. Det ændrede sig imidlertid i 1958, da klubben ansatte manageren Bill Dodgin Sr.

Dodgin førte Fulham til en tredjeplads i Division Two i sin første sæson, og året efter nåede klubben semifinalen i FA Cup’en. I 1960/61-sæsonen vandt Fulham så endelig oprykning til Division One for første gang i klubbens historie.

I Division One etablerede Fulham sig hurtigt som en af de bedste klubber i ligaen. Holdet spillede en underholdende og angrebsorienteret fodbold, og tilskuerne på Craven Cottage elskede det. I 1962 nåede Fulham endnu en gang semifinalen i FA Cup’en, men tabte til Burnley.

I 1963/64-sæsonen nåede Fulham endnu en gang semifinalen i FA Cup’en, og denne gang lykkedes det at komme videre til finalen. I finalen mødte Fulham West Ham United på Wembley Stadium, og kampen endte 2-0 til West Ham.

Efter finalen i 1964 gik det gradvist ned ad bakke for Fulham. Klubben havde svært ved at holde på sine bedste spillere, og resultaterne blev dårligere og dårligere. I 1968 rykkede Fulham ned i Division Two, og året efter rykkede klubben endda ned i Division Three.

I 1971 blev Fulham overtaget af Mohamed Al-Fayed.

I 1971 var Fulham Football Club en af ​​de mest succesfulde klubber i England. De havde vundet to liga-titler og nået finalen i både FA Cup og Europa Cup Winners ‘Cup i de foregående år. Men sæsonen 1971-72 skulle vise sig at være en udfordring for klubben.

Sæsonen startede godt for Fulham, med en sejr over Everton i deres åbningskamp. Men i de følgende uger led de flere nederlag, og det var tydeligt, at noget ikke fungerede. Manageren, Bobby Robson, var under pres fra fansene og pressen for at finde en løsning.

Det var på dette tidspunkt, at en ung træner ved navn Malcolm MacDonald blev ansat som assistent for Robson. MacDonald var kendt for sin lidenskab for spillet og sin evne til at motivere spillere. Han blev straks populær blandt Fulham-spillerne, og hans tilstedeværelse i omklædningsrummet fik en positiv effekt på holdet.

MacDonald arbejdede hårdt med holdet og fokuserede på deres defensive spil. Han indførte også en mere direkte spillestil, der passede godt til holdets styrker. I løbet af de næste par måneder begyndte Fulham at forbedre sig markant og vandt flere kampe.

Men den virkelige test kom i januar 1972, da Fulham stod over for deres største rivaler, Chelsea, i FA Cuppen. Kampen blev spillet på Stamford Bridge, og det var klart, at Chelsea var favoritter til at vinde. Men Fulham gik på banen med selvtillid og vandt kampen med 2-0, med mål fra Les Barrett og Allan Clarke.

Denne sejr gav Fulham selvtillid, og de fortsatte med at forbedre sig i løbet af sæsonen. De kæmpede sig op i tabellen og sluttede til sidst på en imponerende fjerdeplads i ligaen.

Denne sæson var en vigtig milepæl for Fulham, da de viste, at de kunne konkurrere på højeste niveau og vinde mod nogle af Englands bedste hold. Malcolm MacDonald var en vigtig del af denne succes og blev senere ansat som Fulhams manager, hvor han fortsatte med at føre klubben til succes i de følgende år.

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin