facebook

City Cruises River

City Cruises River London

City Cruises River er en populær seværdighed i London, der tilbyder sightseeingture på Themsen. City Cruises er en af de største operatører af flodbåde i London og giver besøgende en unik mulighed for at se byens seværdigheder fra en anden vinkel.

City Cruises tilbyder forskellige typer af sightseeingture på Themsen, herunder guidede ture, frokostture, middagsture og enkelte ruter mellem forskellige seværdigheder i London. Under turene vil besøgende opleve et spektakulært syn af Londons skyline og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Tower of London, Houses of Parliament, London Eye og mange flere.

City Cruises har en flåde af moderne og veludstyrede flodbåde, der tilbyder komfortable faciliteter såsom barer, restauranter, lounge-områder og udsigtspunkter. Turene er ledsaget af en kommentator, der giver information om byens historie og seværdigheder langs ruten.

City Cruises er en populær seværdighed i London og en af de bedste måder at se byen på. Der er ture til rådighed i løbet af dagen og aftenen, og det er muligt at booke billetter online eller på stedet.

Billetter City Cruises River London >