facebook

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium er en af de største attraktioner i London og en populær seværdighed for både børn og voksne. Det ligger i nærheden af London Eye og er hjemsted for mere end 600 forskellige arter af fisk, havdyr og havpattedyr fra hele verden.

Aquariet har en række udstillinger og oplevelser, inklusiv en tropisk oase med krokodiller, søheste og koralrev, en hajtunnel, hvor du kan se på hajer og skildpadder svømme over hovedet på dig, og en polarsektion, hvor du kan se på pingviner og andre dyr, der lever i den kolde arktiske region.

Derudover har Sea Life London Aquarium også en række interaktive oplevelser, som f.eks. at røre ved søstjerner og krabber i rockpool-området, lære om hajer og deres livscyklus i den interaktive hajudstilling og se fôringen af dyrene.

Aquariet er åbent hele året rundt, men åbningstiderne kan variere afhængigt af sæsonen. Det er en god ide at købe billetter på forhånd, da det kan være meget travlt i højsæsonen. Der er også mulighed for at kombinere et besøg på Sea Life London Aquarium med andre attraktioner i London, såsom London Eye eller Madame Tussauds.

Billetter Sea Life London Aquarium >