dolgachov/123RF.COM

Rejser med børn & teenager til London

PRIS FRA 1000,- NU FRA 950,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. PRISERNE VARIERER EFTER ÅRSTIDEN.

Adress: 1 Addington St, London SE1 7RY. Se hotellets beliggenhed på London kort.

To børn under 12 år overnatter gratis med morgenmad sammen med to betalende voksne.
Det er billigt at flyve til London, og byen har et væld af oplevelser for både voksne og børn. London er en storby, som børn synes er interessant, spændende og lærerig.
3 dage og 2 seværdighed pr. dag er en god opskrift på en stressfri børnefamilieferie i London.
Så skal du have ferieminder fra London Eye, London Zoo, London Aquarium og Big Ben. God afslapning på hotelværelset om eftermiddagen, før familien går ud og spiser, sikrer en fantastisk ferie i London for både store og små. London Eye og London Aquarium er lige over broen fra Big Ben.

FAMILIEVÆRELSE PÅ PARK PLAZA HOTEL

Dette hotel har fire stjerner og er beliggende et stenkast fra Londons centrum, perfekt til familieferie. Hotellet ligger tæt på mange af Londons mest populære attraktioner, bla. Big Ben, House of Parliament, London Eye, London Dungeon og London Aquarium.
Park Plaza County Hall Hotel har spa, træningscenter og restaurant. Værelserne på Park Plaza County Hall Hotel har plasma-tv, stort skrivebord og mikrobølgeovn. Enkelt, dobbelte og tredobbelte værelser og familieværelser. En studio-lejlighed på Park Plaza indeholder en dobbeltseng og en dobbelt sovesofa til 2 voksne og 2 børn. Skøn morgenmadsbuffet er med i prisen. Der er også Wi-Fi og roomservice.

At opleve London sammen med børn er at opleve denne fantastiske storby på en helt ny måde. London har flotte museer, som appellerer til børns fantasi og udfordrer deres trang til viden. Byen er også fyldt med sjove aktiviteter, flotte, børnevenlige musicals, store parkanlæg og spændende restauranter.

DET SIGER KUNDERNE OM PARK PLAZA COUNTY HALL:

”Et rigtig godt sted til familier i London. Børn gratis med 2 voksne. Tæt på London Eye, London Dungeon, Big Ben og Parlament. Et helt nyt og moderne hotel med fantastisk udsigt fra værelserne på de øverste etager. God restaurant og morgenmad.”

4,5

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ REISE MED BØRN TIL LONDON

Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller impact@londontown.no

Trinn 1 av 3

Grupperejser LondonHarry Potter London