Musical

STORT UDVALG AF LONDON MUSICALS & TEATERBILLETER

West End i London har et helt unikt musical og teatertilbud, som du ikke vil gå glip af. Vi er specialiserede i pakketilbud til fantastiske priser.  Vi skaffer billetterne og ordner det meste – hvis du ønsker det.  Udvalget er enormt.

Top bedst sælgende musicals i London

ABBA VoyageABBA Voyage koncerter >

ABBA Voyage er et show, der bruger den nyeste teknologi til at bringe de fire medlemmer af ABBA tilbage til scenen som hologrammer. Showet præsenterer en række ABBA’s mest populære sange i en ny musikalsk fortolkning, og der er også nogle nye sange, som gruppen har skrevet specielt til showet. Det er en koncertoplevelse, der har været under udvikling i flere år og blev endelig opført i maj 2022 i London.

Lion King

Musicalen Løvernes Konge er baseret på den populære Disney-animerede film med samme navn fra 1994 og fortæller historien om en ung løve ved navn Simba og hans rejse mod at tage sin retmæssige plads som konge af Dyrenes Rige. Løvernes Konge-musicalen er kendt for sine fantastiske sangnumre og enestående kostumer og scenografi,

Les MiserablesLes Miserables >

Les Miserables fejrer 30 års jubilæum i 2021 og er verdens længstlevende musical. Historien udspiller sig under den franske revolution og beskriver både lidenskab og ødelæggelse. Les Miserables er en fængslende historie om knuste drømme og ugengældt kærlighed, lidenskab, afkald og frelse.
Nu har denne musical nået sit 30. år. Denne prisvindende musical fortsætter med at tryllebinde publikum efter mere end 12.000 forestillinger.

Phantom of The Opera

Handlingen i musikalen foregår i Paris i 1881 og følger historien om Christine Daaé, en smuk og talentfuld sangerinde, der arbejder på Operaen i Paris. Hun bliver undervist af en mystisk og skræmmende figur kendt som “The Phantom” (Phantom’en), der bor i kælderen under operahuset.
Phantom’en er forelsket i Christine og bliver jaloux på hendes forhold til Raoul, en ung og velhavende vicomte, som også er forelsket i hende.

Mamma Mia

Mamma Mia! er en populær musical, der er baseret på sange fra det svenske popband ABBA. Musicalen følger historien om en ung kvinde ved navn Sophie, der bor på en græsk ø og ønsker at finde sin far inden hendes bryllup. Hendes mor Donna har aldrig fortalt Sophie, hvem hendes far er, så Sophie beslutter sig for at finde ud af det ved at læse Donnas dagbog fra tiden omkring hendes graviditet.

Frozen

Frozen Musical er en teateropsætning baseret på Disney’s animerede film «Frozen». Historien følger to kongelige søstre, Elsa og Anna, der bor i kongeriget Arendelle.

Elsa er født med magiske kræfter, der giver hende evnen til at skabe is og sne, men efter en ulykke i barndommen, hvor hun ved et uheld rammer Anna med sine kræfter, beslutter Elsa sig for at isolere sig fra sin søster og resten af verden for at undgå at skade nogen igen.

wicked

WICKED, den musikalske sensation fra West End og Broadway, er allerede den 9. længstlevende musical i Londons teaterhistorie. Den klassiske musical har vundet mere end 100 priser, bla. 2 Tony-priser, to Olivier-priser og 10 WhatsOnStage-priser (vinder af ”Best West End Show”) tre gange), og er nu blevet set af mere end 10 mio. mennesker i London alene.

Book of Mormon

The Book of Mormon er en satirisk musical, der følger to unge missionærer fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, også kendt som mormonerne, der sendes til Uganda for at sprede budskabet om mormonismen til lokalbefolkningen. Uden at afsløre for meget af plottet, kan jeg sige, at «The Book of Mormon» er en sjov og underholdende musical, men den indeholder også mange skarpe kommentarer og sociale budskaber.

Jersey Boys

Jersey Boys er en jukebox-musical, der følger den sande historie om Frankie Valli og The Four Seasons, en af de mest succesfulde popgrupper i 1960’erne. Musicalen er opdelt i fire sæsoner og fortalt fra perspektivet af hver af de fire bandmedlemmer, Tommy DeVito, Bob Gaudio, Nick Massi og Frankie Valli.
Efterhånden som deres karriere tager fart, bliver de involveret i kriminalitet og

Matilda

Roald Dahls højt elskede historie om Matilda får liv på scenen i London West End med denne version, som er produceret af Dennis Kelly og den prisbelønnede komiker Tim Minchin. Historien om pigen med den gode fantasi vil glæde og begejstre børn og voksne. Forældrene synes at hun er besværlig, og hun konkluderer, at de hellere vil se TV.

Tina Turner

The Tina Turner Musical er baseret på den virkelige historie om den legendariske rocksangerinde Tina Turner.

Musicalen følger Tina Turner fra hendes barndom i Nutbush, Tennessee, gennem hendes succesfulde karriere i musikbranchen, både som en del af duoen Ike og Tina Turner og som soloartist, til hendes triumf over personlige og professionelle udfordringer.