facebook

Musicals och teater London

billetter de bedste LONDON MUSICAL & TEATER

Musical og teater i London udgør en pulserende og kulturelt berigende oplevelse. West End, Londons svar på Broadway, er epicentret for teaterverdenen med verdensberømte forestillinger og historiske spillesteder som Les Misérables , The Phantom of the Opera og Wicked musical. Her kan man nyde skuespil, musicals og komedier af højeste kvalitet. London er også kendt for sine teatertraditioner med institutioner som The Globe Theatre, der genopliver Shakespeares værker. Fra klassisk drama til moderne musicals er teateroplevelsen i London en essentiel del af byens kulturliv.

Top bedst sælgende musicals i London

ABBA VoyageABBA Voyage koncerter >

ABBA Voyage er et show, der bruger den nyeste teknologi til at bringe de fire medlemmer af ABBA tilbage til scenen som hologrammer. Showet præsenterer en række ABBA’s mest populære sange i en ny musikalsk fortolkning, og der er også nogle nye sange, som gruppen har skrevet specielt til showet. Det er en koncertoplevelse, der har været under udvikling i flere år og blev endelig opført i maj 2022 i London.

Lion King

Musicalen Løvernes Konge er baseret på den populære Disney-animerede film med samme navn fra 1994 og fortæller historien om en ung løve ved navn Simba og hans rejse mod at tage sin retmæssige plads som konge af Dyrenes Rige. Løvernes Konge-musicalen er kendt for sine fantastiske sangnumre og enestående kostumer og scenografi,

Les MiserablesLes Miserables >

Les Miserables fejrer 30 års jubilæum i 2021 og er verdens længstlevende musical. Historien udspiller sig under den franske revolution og beskriver både lidenskab og ødelæggelse. Les Miserables er en fængslende historie om knuste drømme og ugengældt kærlighed, lidenskab, afkald og frelse.
Nu har denne musical nået sit 30. år. Denne prisvindende musical fortsætter med at tryllebinde publikum efter mere end 12.000 forestillinger.

Phantom of The Opera

Handlingen i musikalen foregår i Paris i 1881 og følger historien om Christine Daaé, en smuk og talentfuld sangerinde, der arbejder på Operaen i Paris. Hun bliver undervist af en mystisk og skræmmende figur kendt som “The Phantom” (Phantom’en), der bor i kælderen under operahuset.
Phantom’en er forelsket i Christine og bliver jaloux på hendes forhold til Raoul, en ung og velhavende vicomte, som også er forelsket i hende.

Mamma Mia

Mamma Mia! er en populær musical, der er baseret på sange fra det svenske popband ABBA. Musicalen følger historien om en ung kvinde ved navn Sophie, der bor på en græsk ø og ønsker at finde sin far inden hendes bryllup. Hendes mor Donna har aldrig fortalt Sophie, hvem hendes far er, så Sophie beslutter sig for at finde ud af det ved at læse Donnas dagbog fra tiden omkring hendes graviditet.

Sister Act musical

Sister Act er en populær musical, der har begejstret publikum i London i årevis. Basen for denne livlige forestilling er den elskede film fra 1992 med Whoopi Goldberg i hovedrollen. Musicalen blev først opført i West End, London, i 2009 og har sidenhen været en fast favorit i teaterverdenen.
Handlingen følger den livlige og utraditionelle lounge-sangerinde Deloris Van Cartier, der er vidne til en mord og tvinges til at skjule sig i et kloster for at undgå morderne.

wicked

WICKED, den musikalske sensation fra West End og Broadway, er allerede den 9. længstlevende musical i Londons teaterhistorie. Den klassiske musical har vundet mere end 100 priser, bla. 2 Tony-priser, to Olivier-priser og 10 WhatsOnStage-priser (vinder af ”Best West End Show”) tre gange), og er nu blevet set af mere end 10 mio. mennesker i London alene.

Book of Mormon

The Book of Mormon er en satirisk musical, der følger to unge missionærer fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, også kendt som mormonerne, der sendes til Uganda for at sprede budskabet om mormonismen til lokalbefolkningen. Uden at afsløre for meget af plottet, kan jeg sige, at “The Book of Mormon” er en sjov og underholdende musical, men den indeholder også mange skarpe kommentarer og sociale budskaber.

Book of Mormon

MJ The Musical er en enestående teaterproduktion, der kaster lys over livet og arven fra en af musikhistoriens største ikoner, Michael Jackson. Denne musical giver publikum et dybt indblik i “The King of Pop’s” liv og karriere, lige fra hans tidlige dage som barnestjerne i Jackson 5 til hans spektakulære solokarriere.
Forestillingen er en hyldest til Michael Jacksons musik og dans, med et utroligt talentfuldt ensemble, der giver liv til nogle af hans mest ikoniske sange og danseoptrædener.

Matilda

Roald Dahls højt elskede historie om Matilda får liv på scenen i London West End med denne version, som er produceret af Dennis Kelly og den prisbelønnede komiker Tim Minchin. Historien om pigen med den gode fantasi vil glæde og begejstre børn og voksne. Forældrene synes at hun er besværlig, og hun konkluderer, at de hellere vil se TV.

Tina Turner

The Tina Turner Musical er baseret på den virkelige historie om den legendariske rocksangerinde Tina Turner.

Musicalen følger Tina Turner fra hendes barndom i Nutbush, Tennessee, gennem hendes succesfulde karriere i musikbranchen, både som en del af duoen Ike og Tina Turner og som soloartist, til hendes triumf over personlige og professionelle udfordringer.

Frozen

Frozen Musical er en teateropsætning baseret på Disney’s animerede film “Frozen”. Historien følger to kongelige søstre, Elsa og Anna, der bor i kongeriget Arendelle.

Elsa er født med magiske kræfter, der giver hende evnen til at skabe is og sne, men efter en ulykke i barndommen, hvor hun ved et uheld rammer Anna med sine kræfter, beslutter Elsa sig for at isolere sig fra sin søster og resten af verden for at undgå at skade nogen igen.

SIX the Musical

SIX The Musical er en popmusical, der tager udgangspunkt i livet og historierne om de seks hustruer af den engelske kong Henry VIII.

Musicalen er opbygget omkring en konkurrence mellem de seks hustruer, som hver præsenterer sig selv gennem en række energiske og underholdende pop-sange. Hver af de seks hustruer præsenterer sin egen historie og personlighed, og deler sin version af sin tid med kong Henry VIII.