facebook

Cabaret

Cabaret musicalen London

“Cabaret” er en amerikansk musical, der er sat i 1930’ernes Berlin, Tyskland, og følger historien om en amerikansk forfatter ved navn Cliff Bradshaw, der ankommer til Berlin for at skrive en bog. Han støder på Sally Bowles, en sangerinde på en lokal kabaret og begynder at falde for hende.

Musicalen udforsker livet i Berlin på det tidspunkt, hvor nazisterne begynder at tage magten, og den politiske situation bliver mere og mere anspændt. Cabaret-scenerne, der danner rammen om handlingen, viser en verden af glitter og glamour på overfladen, men med en mørk og farlig underside, hvor livet er usikkert og farligt.

Sally’s liv er også en del af denne farlige verden, hvor hun forsøger at opretholde sin karriere som kabaret-sangerinde og samtidig navigere i farlige forhold til forskellige mænd, herunder Cliff og en rig tysk mand ved navn Maximilian. Mens Cliff bliver mere og mere forelsket i Sally, begynder han at indse de farer, der lurer i Berlin og bliver tvunget til at træffe nogle vanskelige beslutninger.

“Cabaret” indeholder mange velkendte sange, herunder “Willkommen,” “Maybe This Time,” og “Cabaret”. Musicalen har været en stor succes siden dens premiere i 1966 og har modtaget flere Tony-priser, herunder “Bedste musical”.

Billetter Cabaret musicalen London >