facebook

COPTHORNE TARA HOTEL. CENTRALT I KENSINGTON

Pris fra 800,- NU fra 600,- PR PERSON PR. OVERNATNING INKL. MORGENMAD. PRISERNE VARIERER EFTER ÅRSTIDEN.

Adress: Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY. Se hotellets beliggenhed på London kort.
The Copthorne Tara London Hotel i Kensington er et moderne hotel blot to minutter fra undergrundstationen på High Street Kensington. Hotellet er kendt for sin gæstfrihed og har veludstyrede og komfortable værelser med aircondition, Wi-Fi og bad med badekar og toilet. Hotellet har også restaurant, bar, træningsstudie og konferencefaciliteter. Morgenmad er inkluderet. Copthorne Tara Hotel er handikapvenligt. Roomservice. De har også værelser med mulighed for en ekstra seng og familieværelser (dobbeltværelse forbundet til twinværelse).

I Kensington finder du også Hyde Park, Royal Albert Hall, Kensington Palace, det kendte shoppingcenter Westfield og en stor mængde kendte museer som f.eks. Victoria & Albert. Der er omvisninger på Kensington Palace, som ligger i gåafstand fra hotellet. Kensington Palace er de kongeliges hjem. Lige for tiden har The Duke and Duchess of Cambridge (Prins William og Prinsesse Catherine) en lejlighed i Kensington Palace. Det havde prinsesse Diana også.

Hvis du skal på forretningsrejse og gerne vil have det lille ekstra, har Copthorne Tara Hotel et veludstyret konferencecenter.

DET SIGER KUNDERNE OM COPTHORNE TARA London HOTEL:

“Vi boede på dette hotel med vores to børn (15 og 11 år) og havde 2 forbundne værelser, hvilket fungerede rigtig godt. Morgenmaden er god, og medarbejderne er meget venlige og hjælpsomme. Nem adgang til undergrundsstationen, så du kan rejse rundt i London. Kensington Street er lige rundt om hjørnet. Vi vender helt sikkert tilbage.”

BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ COPTHORNE TARA HOTEL

Udfyld formularen eller kontakt os på  +44 20 72 40 39 83 eller impact@londontown.no

Great Scotland Yard frontRegent park front