facebook

Mamma Mia

Mamma Mia musical London

Mamma Mia! er en populær musical, der er baseret på sange fra det svenske popband ABBA. Musicalen følger historien om en ung kvinde ved navn Sophie, der bor på en græsk ø og ønsker at finde sin far inden hendes bryllup. Hendes mor Donna har aldrig fortalt Sophie, hvem hendes far er, så Sophie beslutter sig for at finde ud af det ved at læse Donnas dagbog fra tiden omkring hendes graviditet.

Sophie finder tre mulige fædre i dagbogen, og hun inviterer dem alle til hendes bryllup uden at fortælle Donna om hendes plan. Da fædrene ankommer, opstår der forskellige komplikationer, da både Sophie og Donna har følelsesmæssige reaktioner på deres besøg.

Gennem sang og dans udfolder historien sig om Sophie, Donnas forhold til de tre fædre, og alle de andre karakterer på øen. Musicalen er fyldt med ABBA-sange, som “Dancing Queen”, “Take a Chance on Me”, “Super Trouper” og titelnummeret “Mamma Mia”.

Mamma Mia! er kendt for sin livlige og festlige stemning, farverige kostumer og scenografi og en enestående fortolkning af ABBA’s klassikere. Det er en sjov og hjertevarmende historie om familie, kærlighed og forsoning, der er elsket af mange fans over hele verden.

Billetter Mamma Mia musical London >