Fodboldrejser & billetter Crystal Palace kampe 2023 – 2024

Trinn 1 av 2

Opdateret 15-06-2023.
Husk: Hos os er dette i første omgang bare en forespørgsel, ikke en bindende bestilling.

Du indkvarteres på Royal National Hotel eller tilsvarende standard. På hotellet er der restauranter, bar og coffee shop.
Der er gåafstand til flere restauranter, shopping, pubber og forlystelser.
Hotellet er et godt hotel i turistklasse med beliggenhed på hjørnet af Russell Square undergrundsstation i nærheden af Covent Garden og handelsgaden Oxford Street. Alle værelser har te/kaffe og andre bekvemmeligheder.

Vores fodboldture består af billet til valgt kamp samt 2 døgn på hotel med 3 stjerner. Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 3 overnatninger på hotel. Vores priseksempel er baseret på 2 overnatninger, men du bestemmer selv længden af opholdet. Alle priser er beregnet ud fra overnatning på 3-stjernet hotel. Du kan også opgradere til 4 stjerner mod et mindre tillæg.
Vores priser er pr. person, og forudsætter, at to personer dele et dobbelt -eller twin-værelse. Prisen er noget højere for enkeltværelse. Prisen er noget lavere for 3-sengsværelse. Vi kan også tilbyde familieværelse.

KAN KAMPE FLYTTES?
Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Vi gør opmærksom på, at det af sikkerhedsårsager ikke er tilladt at være iklædt udeholdets fantilbehør. Dette kan også føre til nægtet adgang.

REJSE TIL STADION:
Du bruger London Overground til Norwood Junction eller tage toget fra London Victoria Station til Thornton Heath eller Selhurst Station.
Herfra følger strømmen af mennesker til stadion

FAKTA OM CRYSTAL PALACE

Stiftet: 10. september 1905
Kallenavn: The Eagles
Stadion: Selhurst Park, London
Antall pladser: 26309
Adresse: Croydon i sør-London

Crystal Palace historie

Crystal Palace Football Club blev grundlagt i 1905 af en gruppe lokale iværksættere, der ønskede at etablere en fodboldklub i det sydlige London. Klubben fik sit navn efter Crystal Palace Exhibition Building, som lå i nærheden af klubbens første hjemmebane.

I begyndelsen spillede Crystal Palace på forskellige stadioner rundt omkring i London, indtil klubben i 1924 flyttede til Selhurst Park, som stadig er klubbens hjemmebane den dag i dag. Selhurst Park var dengang et lille stadion, men er siden blevet udvidet og moderniseret flere gange.

I 1960’erne begyndte Crystal Palace at blive en af de bedre klubber i engelsk fodbold. Klubben vandt sin første store trofæ i 1969, da den vandt den anden division og rykkede op i den bedste række. Crystal Palace spillede i den bedste række i flere sæsoner, men rykkede ned igen i 1973.

I 1980’erne oplevede Crystal Palace en opblomstring under ledelse af træneren Steve Coppell. Klubben spillede i den bedste række i stort set hele årtiet og nåede sin hidtil største succes i 1990, da den nåede FA Cup-finalen, hvor den dog tabte til Manchester United.

I de følgende år oplevede Crystal Palace en periode med nedgang og økonomiske problemer. Klubben rykkede ned i den tredje division i 1998, men rykkede tilbage til den anden division i 2001.

I 2010 blev Crystal Palace købt af den nuværende ejer, Steve Parish, som investerede i klubben og ansatte nye trænere og spillere. Klubben rykkede op i Premier League i 2013 under ledelse af træner Ian Holloway, men rykkede ned igen året efter.

Crystal Palace vendte tilbage til Premier League i 2015 under ledelse af træner Alan Pardew og har siden da været en fast bestanddel af den bedste række. Klubben har haft nogle af de bedste spillere i engelsk fodbold gennem årene, herunder Wilfried Zaha, Christian Benteke og Aaron Wan-Bissaka.

Crystal Palace har også haft nogle af de mest succesrige trænere i klubhistorien, herunder Steve Coppell, Alan Pardew og Roy Hodgson. Under ledelse af Hodgson nåede klubben tilbage til en FA Cup-finale i 2016, men tabte til Manchester United.

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin