facebook

Frozen musical London

Frozen musical London

Frozen Musical er en teateropsætning baseret på Disney’s animerede film “Frozen”. Historien følger to kongelige søstre, Elsa og Anna, der bor i kongeriget Arendelle.

Elsa er født med magiske kræfter, der giver hende evnen til at skabe is og sne, men efter en ulykke i barndommen, hvor hun ved et uheld rammer Anna med sine kræfter, beslutter Elsa sig for at isolere sig fra sin søster og resten af verden for at undgå at skade nogen igen.

Da deres forældre dør i en skibskatastrofe, og Elsa er blevet den nye dronning af Arendelle, afholdes en ceremoni for at fejre kroningen. Men under fejringen opstår der en konflikt mellem Elsa og Anna, og Elsa mister kontrollen over sine kræfter, der fører til et evigt vinterlandskab i Arendelle.

Anna begiver sig ud på en farlig rejse for at finde sin søster og overbevise hende om at standse vinteren, og på hendes vej møder hun Kristoff, en bjergmand, hans rensdyr Sven og den snakkende snemand Olaf, som hun og Elsa legede med som børn.

Historien handler om søstrenes forhold og kampen for at redde Arendelle fra den evige vinter, samtidig med at de lærer vigtige livslektioner om kærlighed, mod og modning.

Billetter Frozen musical London >