Beatles London Walking Tour

Beatles London Walking Tour of Soho and Mayfair er en guided tur, der tager besøgende med på en rejse gennem Londons Soho- og Mayfair-områder for at udforske nogle af de steder, der var vigtige for The Beatles i løbet af deres karriere.

På turen vil man besøge steder som Abbey Road Studios, hvor The Beatles indspillede nogle af deres mest ikoniske sange, og besøge placeringer af nogle af deres mest berømte albumcovers, såsom Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band og A Hard Day’s Night.

Man vil også besøge nogle af de steder, hvor The Beatles optrådte, som Cavern Club og Indra Club, samt andre steder, der var vigtige for bandets historie, såsom Apple Records og Trident Studios.

Under turen vil guiden dele trivia og historier om bandet og deres tid i London, og der vil være tid til at tage billeder og udforske områderne.

Turen varer normalt omkring 2,5 timer og afsluttes på det samme sted, hvor den startede. Det er vigtigt at bemærke, at turen ikke inkluderer adgang til Abbey Road Studios, men det er stadig en fantastisk måde at udforske nogle af de mest ikoniske steder i The Beatles’ historie på og opleve London fra en anderledes vinkel.

Billetter Beatles London Walking Tour >