Beatles Magical Mystery London Walking<

Beatles Magical Mystery London Walking Tour of Marylebone and Abbey Road

Beatles Magical Mystery London Walking Tour of Marylebone and Abbey Road er en guided tur, der tager besøgende med på en rejse gennem Londons gader for at udforske nogle af de steder, der var vigtige for The Beatles i løbet af deres karriere og inspirerede nogle af deres mest berømte sange.

På turen vil man besøge steder som Abbey Road Studios, hvor The Beatles indspillede nogle af deres mest ikoniske sange, og besøge placeringer af nogle af deres mest berømte albumcovers, såsom Abbey Road.

Man vil også besøge steder, der var vigtige for bandets historie, såsom Marylebone Station, hvor “A Hard Day’s Night” blev optaget, samt se andre vigtige seværdigheder, der inspirerede sange som “Eleanor Rigby” og “Lucy in the Sky with Diamonds”.

Under turen vil guiden dele trivia og historier om bandet og deres tid i London, og der vil være tid til at tage billeder og udforske områderne.

Turen varer normalt omkring 2,5 timer og afsluttes på det samme sted, hvor den startede. Det er vigtigt at bemærke, at turen ikke inkluderer adgang til Abbey Road Studios, men det er stadig en fantastisk måde at udforske nogle af de mest ikoniske steder i The Beatles’ historie på og opleve London fra en anderledes vinkel.

Billetter Beatles Magical Mystery London Walking Tour of Marylebone and Abbey Road >