Crazy for You musical London

Crazy For You musicalen London

Crazy for You er en musicalkomedie, der blev opført første gang i 1992 og er baseret på George Gershwins tidligere musikstykker. Handlingen følger Bobby Child, en ung mand, der ønsker at blive danser, men hans mor vil have ham til at følge i sin fars fodspor som bankmand.

Bobby forelsker sig i Polly Baker, en kvinde fra en lille by i Nevada, som han er blevet sendt til for at tage sig af en tvangsauktion. Men da Bobby begynder at opdage, at byen lider under en økonomisk krise, får han en idé om at sætte et show op for at redde den lokale teater. Han overtaler sine New Yorker-venner til at hjælpe ham med at opføre showet, men planen går ikke helt som forventet.

Musicalen indeholder mange af Gershwins mest kendte numre, herunder “I Got Rhythm”, “Embraceable You” og “Nice Work If You Can Get It”. Den er kendt for sin livlige og underholdende musik, dans og humor og er blevet rost for sin vittige og charmerende fortolkning af en klassisk amerikansk kærlighedshistorie.

Crazy for You har været en succes siden sin oprindelige opførelse og har vundet flere Tony Awards, inklusive bedste musical.