George Takei’s Allegiance musicalen London

“Allegiance” er en amerikansk musical, der er skrevet af Jay Kuo og Lorenzo Thione, med musik og tekster af Jay Kuo. Musicalen er inspireret af den sande historie om skuespilleren George Takei og hans oplevelser som amerikansk statsborger af japansk afstamning, der blev interneret under Anden Verdenskrig.

Musicalen følger den amerikansk-japanske familie Kimura i perioden omkring Pearl Harbor-angrebet og tiden efter, hvor den amerikanske regering internerede tusindvis af japanere og amerikanere af japansk afstamning i lejre i USA. Historien følger hovedpersonen Sammy Kimura, der sammen med sin søster Kei og sin far Tatsuo, bliver tvunget til at forlade deres hjem og tilbringe år i interneringslejren. Handlingen skildrer deres kamp for at bevare deres værdighed, familiebånd og håbet om en bedre fremtid.

Musicalen indeholder en række forskellige temaer, inklusive kærlighed, familie, identitet og kampen for retfærdighed. “Allegiance” er kendt for at være en rørende og tankevækkende musical, der udforsker en ofte overset periode i amerikansk historie.

“Allegiance” havde premiere i 2012 og blev senere opført på Broadway i 2015. Musicalen blev godt modtaget af kritikere og publikum og blev rost for sin præstation og musik. Skuespilleren George Takei, der inspirerede forestillingen, spillede også en af hovedrollerne i musicalen.

George Takei’s Allegiance musicalen London er afsluttet