facebook

Hvorfor vælge Londonguide som din leverandør?

Selvom Londonguide er et lille rejsebureau, arbejder vi hårdt for at facilitere en eventyrlig tur til Englands hovedstad, London. Derfor har vores bureau flere ansatte i teamet, der enten bor eller har boet i byen. Dette giver os den optimale mulighed for at give dig og dit rejseselskab de absolut bedste råd og anbefalinger til jeres næste tur til London.

Siden år 2000 har vi solgt rejser til London og England. Vi har en lang erfaring med ture til en af verdens mest historiske hovedstæder, og vi ved præcis, hvad der skal til for at skræddersy unikke rejser og oplevelser til alle slags grupper og rejsende.

Hvad tilbyder vi? På mange måder tilbyder Londonguide lige så meget som London selv. Vi har nemlig testet utallige hoteller, specifikt for at sikre, at de lever op til den standard, vores rejsende ønsker og fortjener. Vi har også styr på den pulserende kultur og natteliv i London, og vi ved præcis, hvad der sker hvor og hvornår.

Londonguide kan tilbyde billetter til alle tænkelige aktiviteter, seværdigheder, fodboldrejser, musikaler, koncerter og museer. Bestiller du din næste tur til London hos os, kan du også være sikker på top service og gode vilkår. Vores medarbejdere er alle skandinaviske, og vi tilbyder en døgnåben telefonassistance, så hvis du har brug for os, er vi der for dig på et øjeblik.

Gode grunde til at vælge Londonguide

Da vi kun har skandinavisktalende medarbejdere, er der også altid god kommunikation. Med over 30 års erfaring med rejser til London og resten af England vil du finde mennesker med ekstrem ekspertise i alt, hvad byen har at tilbyde. Uanset hvilken type tur du søger, kan vi tilpasse den.

Når vi booker boende, gør vi det direkte gennem hotellerne, ikke gennem de store rejsearrangører. Det betyder, at du får den bedste pris hos os, og selvfølgelig altid inkluderet morgenmad! Vi har faktisk tjekket det, og det viser sig, at du kan spare op til 40 procent på hotelpriser, når du bestiller gennem Londontown.

Lad Londonguide tage sig af din næste storbyferie til London! London har alt, man behøver i en storby. Her finder du kultur, historie, musik, underholdning og sport – samt utroligt behagelige og luksuriøse hoteller, med dejlig mad og drikke. Vi i Londonguide elsker byen, og vi tror, at du vil gøre det samme under de rette omstændigheder.

Hvis der skulle opstå problemer under din rejse, ved du, at vi altid er der for dig 24/7. Vi er bemandet med skandinavisktalende personer. Du er hjerteligt velkommen til at besøge vores kontor i London, når du er i byen!