Stephen Sondheim’s Old Friends

Stephen Sondheim’s Old Friends Musical London

Efter triumfen med “Old Friends” ved 2023 WhatsOnStage Awards, hvor den vandt prisen for Bedste Teaterbegivenhed, og den uforglemmelige all-star gallaforestilling til ære for den store Stephen Sondheims liv og værk på teatret opkaldt efter ham i maj 2022, vil Stephen Sondheims “Old Friends”, skabt og produceret af Cameron Mackintosh, åbne i kun 16 uger fra den 16. september 2023 til 6. januar 2024 på Gielgud Theatre med mange af de samme skuespillere fra gallaforestillingen.

Den all-star besætning i “Old Friends” inkluderer igen Bernadette Peters, der optræder i West End for første gang i sin legendariske karriere, og Lea Salonga, der optræder for første gang i 27 år. Medskuespillere inkluderer flere fra den fantastiske gallaensemble, herunder Christine Allado, Janie Dee, Bonnie Langford og Jeremy Secomb. De vil blive ledsaget af Beatrice Penny-Touré, Joanna Riding og Jac Yarrow, og der vil snart blive annonceret yderligere spændende besætningsmedlemmer.

Den spændende og glædesfyldte gallaforestilling af Stephen Sondheim’s “Old Friends” blev udsolgt på få timer sidste år, hvilket efterlod tusinder af skuffede fans uden billetter, så der blev samtidig vist en screening på Prince Edward Theatre. Nu, på grund af populær efterspørgsel, får publikum en ny chance for at opleve et uforglemmeligt teaterøjeblik og en af årets mest omtalte teaterbegivenheder

Billetter Old Friends Musical London >