facebook

Pretty Woman musicalen London

Pretty Woman-musicalen er en teaterproduktion baseret på den berømte romantiske komediefilm fra 1990 med samme navn. Musicalen havde premiere i 2018, og den tager publikum med på en musikalsk rejse gennem kærlighedshistorien mellem Vivian Ward og Edward Lewis.

Musicalen følger stort set den samme historie som filmen, hvor den prostituerede Vivian bliver hyret af den succesrige forretningsmand Edward til at være hans ledsager i en uge. Mens de to tilbringer tid sammen, bliver de forelsket, men de må overvinde fordomme og sociale forskelle for at være sammen.

Pretty Woman-musicalen indeholder mange af de ikoniske øjeblikke fra filmen, som er blevet omsat til musikalske numre og dans. Der er også nogle nye elementer, der er blevet tilføjet til musicalen, som giver et mere nuanceret indblik i karakterernes liv og følelser.

Musicalen er fyldt med energiske og følelsesladede sange, herunder “I Can’t Go Back” og “You’re Beautiful”. Scenografien er også imponerende og indeholder nogle spektakulære scenografiske elementer, der gør det muligt at skabe en magisk og romantisk atmosfære på scenen.

Alt i alt er Pretty Woman-musicalen en underholdende og hjertevarm produktion, der giver publikum en mulighed for at opleve den ikoniske kærlighedshistorie i en helt ny og musikalsk form.

Pretty Woman musicalen London er afslyttet