Ain`t Too Proud

Ain`t Too Proud musicalen London

“Ain’t Too Proud: The Life and Times of The Temptations” er en musical, der fortæller historien om den berømte amerikanske soul-gruppe The Temptations. Musicalen følger gruppens rejse fra deres beskedne start i Detroit til deres globale succes og udfordringerne, de stod over for undervejs.

Handlingen i “Ain’t Too Proud” er baseret på virkelige begivenheder og følger Temptations medlemmerne, herunder Otis Williams, Eddie Kendricks, Melvin Franklin, Paul Williams og David Ruffin. Musicalen skildrer deres op- og nedture i musikbranchen, deres kamp for anerkendelse og respekt samt deres personlige udfordringer og relationer.

Musicalen indeholder nogle af The Temptations mest kendte sange, herunder “My Girl”, “Papa Was a Rolling Stone”, “Ain’t Too Proud to Beg” og mange flere. Showet er kendt for sin fremragende musikalske præstation, choreografi og kostumer.

“Ain’t Too Proud” havde premiere i 2018 og har vundet flere priser, herunder en Tony Award for bedste koreografi og en Drama Desk Award for fremragende koreografi. Forestillingen har fået positive anmeldelser for sin musik og præstationer og for at fortælle en engagerende og tankevækkende historie om en af ​​de mest ikoniske musikgrupper i musikhistorien.

Ain`t Too Proud musical London er afsluttet