Fodboldrejser Hertha Berlin kampe 2022 – 2023

MATCH DATO BILLETT+HOTEL
08-04-2023
1900
22-04-2023
1800
06-05-2023
1800
20-05-2023
1800

Trinn 1 av 2

Priser opdateret 08-11-2022.
Dette er bare en anmodning, ingen bindende ordre.
Skræddersyet fodboldrejser med hotel og billet med 2 overnatninger på hotel. Det kan udvides efter eget ønske.
NB! Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 3 overnatninger på hotel. Vores priseksempel er baseret på 2 overnatninger, men du bestemmer selv længden af opholdet.
Alle priser er fra .. afhængigt af hvilket hotel du bor på. Ekstra dag på hotel fra 650, – pp.
Er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte henry@londontown.no

KAN KAMPE FLYTTES?
Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt i hjemmeholdets/neutral zone. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Hertha Berlin historie

Hertha Berlin er en tysk fodboldklub fra hovedstaden Berlin. Klubben blev grundlagt i 1892 og har siden da været en vigtig del af Berlins fodboldhistorie.

Herthas hjemmebane er Olympiastadion, som blev brugt til De Olympiske Lege i 1936 og har en kapacitet på over 74.000 tilskuere. Olympiastadion er også vært for andre store sportsbegivenheder og koncerter.

Klubben har vundet flere titler i sin historie, herunder to tyske mesterskaber i 1930’erne og en DFB-Pokal i 2001. Hertha har også været en fast bestanddel af Bundesligaen i mange år og har opnået gode resultater i turneringen.

En af de mest bemærkelsesværdige perioder i Herthas historie var i 1990’erne, hvor klubben under træner Jürgen Röber opnåede en række succeser, herunder en tredjeplads i Bundesligaen og deltagelse i UEFA Champions League.

Hertha Berlin er kendt for sin loyale og passionerede fanbase, som er kendt som Herthaner. Klubben har også en stærk forbindelse til Berlin og dens kultur, og er kendt for at tage aktivt del i byens samfund og sociale initiativer.

Hertha Berlin har også en stor og respekteret ungdomsakademi, som har produceret nogle af de største talenter i tysk fodbold, herunder Jerome Boateng og Pierre-Emerick Aubameyang.

I de senere år har Hertha oplevet nogle udfordringer på og uden for banen, men klubben har stadig en stor tilhængerskare og en stærk identitet

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin

Velkommen på fodboldture til Hertha Berlin kampe