FODBOLDREJSER PARIS SG KAMPE 2022 – 2023

MATCH DATO BILLETT+HOTEL
02-04-2023
4300
15-04-2023
2300
30-04-2023
3000
14-05-2023
3000
03-06-2023
3000

Trinn 1 av 2

Priser opdateret 08-11-2022.
Dette er bare en anmodning, ingen bindende ordre.
Skræddersyet fodboldrejser med hotel og billet med 2 overnatninger på hotel. Det kan udvides efter eget ønske.
NB! Vi anbefaler at bestille min. 3 overnatninger, fra fredag til mandag, ved weekendkampe, da det kan forekomme, at kampen flyttes til søndag, hvis den skal tv-transmitteres. Dette kan ske helt op til 2 uger før kampdagen. Du kan bestille både færre eller flere end 3 overnatninger på hotel. Vores priseksempel er baseret på 2 overnatninger, men du bestemmer selv længden af opholdet. .
Alle priser er fra .. afhængigt af hvilket hotel du bor på. Ekstra dag på hotel fra 650, – pp.
Er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte henry@londontown.no

KAN KAMPE FLYTTES?
Angivne kampdatoer er som udgangspunkt vejledende, men fastsættes endeligt ca. to måneder før kampdato. Sky Channel har eneret på transmittering af Premier League, og de sender normalt to kampe lørdag og to kampe søndag. For at være sikker på, at du ikke går glip af kampen, anbefaler vi altid at bestille fodboldrejser fra fredag til mandag. Vi vil altid gøre vores bedste for at spilleplanerne er så opdaterede som muligt på vores websteder.

KAN VI SIDDE SAMMEN HVIS VI ER MANGE?
Vi prøver altid at sørge for, at I sidder så samlet som muligt. Vi kan også garantere, at ingen kommer til at sidde alene.

Paris SG historie

Paris Saint-Germain Football Club, også kendt som PSG, er en fransk fodboldklub fra Paris, grundlagt i 1970 som en fusion af to klubber. Klubben er i dag en af de mest succesfulde i fransk fodboldhistorie og en af de mest kendte i Europa.

PSG har vundet 9 franske mesterskaber, 6 franske pokaltitler og 9 franske ligacup-titler. Klubben har også nået finalen i UEFA Champions League tre gange, men har endnu ikke vundet turneringen.

Klubben spiller sine hjemmekampe på Parc des Princes-stadionet i Paris, som har en kapacitet på omkring 47.000 tilskuere. Klubben har en stor fanbase i Paris og i hele Frankrig, og er kendt for at have tilhængere i alle aldersgrupper og samfundslag.

PSG er kendt for at have tiltrukket mange store stjerner til klubben. Nogle af de største navne, der har spillet for klubben inkluderer Zlatan Ibrahimovic, Ronaldinho, Neymar Jr., og Kylian Mbappé. Klubben er også kendt for at have en stærk økonomi og for at have tiltrukket store sponsoraftaler med virksomheder som Nike, Emirates og Qatar Airways.

PSG’s succes skyldes ikke kun deres store økonomi og stjernespillere, men også deres professionelle og effektive ledelse. Klubben er ejet af Qatar Sports Investments og har en ambitiøs strategi for at blive en af verdens største klubber. Dette inkluderer store investeringer i spillertruppen og en omfattende plan for at udvide klubbens globale tilstedeværelse.

Selvom PSG har haft succes på den nationale scene, har klubben haft svært ved at vinde i UEFA Champions League. Klubben nåede finalen i 2019-20-sæsonen, men tabte til Bayern München. PSG har dog stadig store ambitioner om at vinde turneringen og har investeret stort i at forbedre deres hold og trænerstab.

I de senere år har PSG haft stor succes med at tiltrække unge talenter til klubben. Klubben har en af de bedste ungdomsakademier i Europa og har produceret spillere som Kingsley Coman, Adrien Rabiot og Presnel Kimpembe. PSG har også tiltrukket unge stjerner som Kylian Mbappé og Marco Verratti, der begge har været afgørende for klubbens succes.

Alt i alt er Paris Saint-Germain en af de mest succesfulde og kendte fodboldklubber i Europa. Klubben har en stor fanbase og er kendt for at tiltrække store stjerner til klubben. Med store ambitioner om at vinde UEFA Champions League og en stærk økonomi er PSG en klub at holde øje med i fremtiden.

Fodboldrejser:
ArsenalChelseaCrystal PalaceLiverpoolManchester City –  Manchester UnitedTottenham
BarcelonaParis SGHertha Berlin

Velkommen på fodboldture til Paris kampe