London Hotel, seværdigheder, fodboldrejser & musical London - Londonguide.dk Kontakt oss London guide blog Facebook London guide London guide Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Twitter Kontakt oss London guide blog Facebook London guide London guide Denmark Londontown Norway Londontown Sweden Twitter
London Hotel, seværdigheder, fodboldrejser & musical London - Londonguide.dk

Kontakt oss London guide blog Facebook London guide London guide Denmark Londontown Norway Londontown Sweden

Hjem >> Fodboldrejser Premier League

Fodboldreiser & fodboldbilletter Premier League England 2017 - 2018

Fodboldrejser england

Book dine fodboldture & fodboldbilletter Premier League 2017 - 2018 her:

Fodboldrejser Arsenal
Fodboldrejser  Chelsea
Fodboldrejser  Crystal Palace
Fodboldrejser  Liverpool
Fodboldrejser  Manchester United
Fodboldrejser  Tottenham
Fodboldrejser  West Ham
Fodboldrejser  Queens Park Rangers
       

Fodboldrejser og fodboldbilletter Barcelona og Paris:

 
Fodboldrejser  FC Barcelona
Fodboldrejser  Paris Saint Germain
   

Er der spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Skræddersyede fodboldrejser til England
Hos Londonguide finder du fodboldbilletter til de største og bedste kampe. Vi har prisvenlige fodboldture, og det er nemt at booke hos os. Begynd med at vælge dit hold her på webstedet. Du klikker nemt videre til kampoversigt, priser og datoer. Du får øjeblikkeligt en bekræftelse på din forespørgsel, og du henter fodboldbillettene, når du ankommer til hotellet.
Vi har gjort det nemt at booke fodboldrejser, hvor fodbold er i centrum.

Fodboldrejser England
"Vi er en gruppe fra sportsklubben Trane, som tager på fodboldture til England 2 gange om året. Sidste gang var i starten af septemer sidste år, og det blev en fantastisk god tur, takket være den hjælp, vi fik fra Londonguide i forbindelse med overnatning + matchbilletter på Old Trafford og Emirates."

- Sportsklubben Trane

Vi er de bedste til fodboldrejser.
Londonguide er markedsførende for fodboldbilletter, og der er mange fordele ved at bruge os. Under hele din rejse kan du kontakte os på vores kontor i London, som er åbent døgnet rundt. Desuden har vi en stort antal udvalgte hoteller, så du kan bo centralt i London, når du rejser med os.
Så slipper du for unødig transport på din ferie.
Hos os får du hjælp til at arrangere aktiviteter, så din rejse bliver så vellykket som muligt. Spørg os gerne om billetter til musicals, seværdigheder og sightseeing i forbindelse med din booking af fodboldbilletter.  
Book fodboldture, og oplev Liverpool på det traditionsrige Anfield, se Arsenal spille på Emirates Stadium, og Manchester United på Old Trafford. Intet slår følelsen af at se favoritholdet spiller på hjemmebane.
Hvorfor sidder i sofaen og se kampene på tv, når du kan opleve spændingen på stedet?


Hvorfor vælge Londontown som leverandør af fodboldture til England?

• Mere end 25 års erfaring med fodboldrejser, fodboldbilletter og fodboldture til London og England.
• Vi har afprøvet en mængde udvalgte hoteller i Londons centrum, som vi har vores egne aftaler med.
• Vi er medlem af det norske Rejsegarantifondet, så du kan føle dig tryg og sikker.
• Vi hjælper dig gerne med at booke ekstra aktiviteter som musicals, sightseeing, seværdigheder og bustransport.

Undgå køb af falske fodboldbilletter fra det sorte marked
Vi har været i kontakt med flere kunder, som har oplevet at få falske fodboldbilletter til fodboldkampe i England. Vi er officiel agent for alle hold, og får alle vores billetter direkte fra klubberne.
Køber du billetter fra det sorte marked (som ofte er billigere end dem, vi kan levere), kan det være en billet med en anden persons navn på. Du kan risikere af blive afkrævet legitimation ved indgangen. Står dit navn ikke på billetten, bliver du afvist og får ikke adgang.
Vi har også oplevet, at klubberne har deres egne folk inde på de forskellige områder, hvor de går rundt og kontrollerer billetter og id under kampen.
Tager du chancen?

Kun lidt over en times flyvetur fra Danmark venter de største oplevelser på dig. Du har sikkert set meget fodbold på tv, men den oplevelse, som du deler med 70.000 ellevilde ligesindede fans på fodboldrejser på tribunerne i Premier League i England, kan ikke beskrives.
Det skal opleves!

Hvad med et besøg på Arsenals nye stadion Emirates?

En tur på fodboldrejser med gutterne for at se Manchester United, Liverpool eller Arsenal, efterfulgt af god mad og pubcrawl på engelsk manér. Der er ikke langt mellem "vandhullerne" i London.
Vi tilbyder fodboldrejser skræddersyet efter dine ønsker. Gå ikke glip af de store fodboldkampe.

Køb gennem os.
Vi arbejder sammen med klubberne og agenterne. Vi garanterer ægte billetter til gode priser. Vi har egen døgnvagt i England for din sikkerheds skyld. Dette er inkluderet i den fodboldrejser, som du køber gennem os.
Vær ude i god tid. Der bliver hurtigt udsolgt til de mest populære kampe.

Velkommen til fodboldrejser Premier League England, hvor drømmer går i opfyldelse.

92 fodboldhold, der deltager i hvad der anses for professionel fodbold i England. De udgør de fire divisioner af de øverste ligaer i det store liga-system.
Series spillet begynder i lokal serie spillet på domstolene i parken, som regel på søndag morgen og træde på til nye divisioner. Klubberne i de lavere divisioner drømmer konstant om forfremmelse.
Da konkurrencen bliver hårdere, holdene semi professionalisme og begynder at tiltrække publikum. En almindelig joke er, at parken fodbold bliver spillet for en mand og hans hund. Men sandheden er, at de lokale kampe kan tltrekke hundredvis af tilskuere.

I Conference - den sidste division, før holdene er fulde Roffe tional - har tilskuer tal steget til flere tusinde. Spillerne på dette niveau er ofte ahorn, og ligesom deres supprtere de drømmer om at blive taget deltagerlis Football League og klatre op ad stigen.
League Two er den nederste afdeling af Football League, betragtes som den fjerde højeste niveau i engelsk fodbold. Fremme herfra fører til League One.
Det næste skridt er mesterskabet. Fremme herfra bringer klubben til Premier League og på vej til global stjernestatus. Høje lønninger, krævende tilskuere, store økonomiske aftaler og spille i de europæiske turneringer er belønningen der venter spillere, klubber og tilhængere.