facebook

Nogle Londontip glemmer du aldrig

Det er svært at komme til at kede sig i London. Metropolen har 7000 pubber, 7 mio. mennesker, og gader og butikker i et antal, som gør dig svimmel. Og glem ikke udvalget af caféer, restauranter, kultur, teater og fantastiske musicals. Gør lige, du har lyst til – London har noget for alle!

Tag veninderne med på shoppingtur, gutterne med på fodboldtur, eller din kæreste på en romantisk weekend, som de aldrig glemmer. Vi har hoteller i alle prisklasser, og skræddersyr gerne rejsen til dig efter dine ønsker.
London – her nyder du livet!

Value for money på Primark
Kender du det, at du tager til London og regner med at bruge masser af penge? Det gør jeg i hvert fald. Men en bestemt butik besøger jeg nu hver gang, da jeg får rigtig meget for pengene – PRIMARK.
Butikskæden opdagede jeg for mange år siden i England, men det er først indenfor de sidste par år, at den er kommet til London. Cardigans til 60 kr., t-shirts til 30 kr., kjoler til 90 kr. Det er billigt! PRIMARK findes mange steder i London, bl.a. ved Marble Arch og Tottenham Court Road.

Charmerende pub i London
Når tørsten og sulten melder sig i London, så tag et smut på The Jack Horner Pub. Her får I nemlig verdens bedste pie serveret i hyggelige omgivelser, som kun findes på en ægte engelsk pub.
Og så er der selvfølgelig tilstrækkelig med ølmærker, så de fleste vil kunne holdes beskæftiget resten af dagen.
The Jack Horner Pub , 234-236 Tottenham Court Rd, Bloomsbury, London W1T 7QJ

Spis klassisk britisk med kendisserne
The Guinea Grill i London har eksisteret siden 1952, men alt tyder på, at der faktisk har været en britisk Inn her helt siden 1452.
Atmosfæren er helt unik med utallige billeder på væggene, mørke træpaneler og alt hvad der ellers hører hjemme i en engelsk pub. Tjenerne er med til at sætte deres præg på restauranten og serverer stedets berømmede store steaks med et glimt i øjet og masser af humor. De er også stolte af deres kidney pies, som har vundet flere nationale mesterskaber. Menukortets klassiske britiske retter er alle af høj kvalitet med fokus på velhængt oksekød fra de bedste kvæg fra både?. The Guinea Grill besøges ofte af kendisser og har høstet mange roser i flere aviser og restaurantguider.
Restauranten ligger ca. 50 meter fra Berkeley Square. De nærmest undergrundstationer er Green Park, Bond Street og Oxford Circus ca. 500 meter derfra.
30 Bruton Place Mayfair W1J 6NL London

Søndag i London
På Bayswater Road, som går langs Hyde Park, kan I om søndagen opleve verdens livligste og længste kunstudstilling. På det mørke jernrækværk ind til Hyde Park hænger kunstværkerne i lange baner.

Ca. 250 kunstnere er tilknyttet, mange anerkendte kunstnere har startet deres karriere her, og der en god chance for at få en snak med mesteren selv.. Det er også muligt at købe kunstværkerne til ”studio price” og tage dem med hjem efter devisen: ”What you see is what you get”. I kan få malerierne rullet og pakket i paprør, så de tages sikkert med hjem i håndbagagen.

Cocktails med Londons bedste udsigt
I hjertet af Southbank, lige ved floden Thames, ligger Oxo Tower Bar. Baren har den meste betagende udsigt over London, og lad jer ikke narre af elevatorlobbyens betonhule.

Øverst bliver I mødt af en venlig betjening og en hyggelig, afslappet atmosfære. Omgivelserne er komfortable og udsigten heroppefra, kan tage pusten fra de fleste.
Nyd fx en af de lækre cocktails til udsigten af det smukke ikoniske London landskab, som Houses of Parliament, St. Paul’s Katedralen, Somerset House og Thames floden. Måske er I heldige at se solen gå ned.
Oxo Tower Wharf Barge House St, South Bank SE1 9PH London

Regent’s Canal – en mere fredelig side af London
De fleste, der har været i London, kender Regent og Oxford Street, Harrods og Covent Garden, men de færreste kender Regent’s Canal. Når I har fået nok af Londons hektiske centrum og gerne vil opleve at London er mere end shopping, så tag undergrunden ud til Camden Town.

Tag turen op ad High Street, og når I er gennem starten på Camden Market, så dukker Regent’s Canal op, og freden sænker sig. Regent’s Canal går gennem den nordlige del af Regents Park og var tidligere transportnerven i London. Tag spadsereturen langs Zoo, hvor I kan beundre de fantastiske privatpalæer, inden I ender i det idylliske Little Venice, hvor der er fyldt med husbåde.
Tag et stop undervejs på Cafe Laville, der ligger lige, hvor Edgware Road krydser Regent’s Canal. Her kan I sidde over kanalen med udsigt mod Little Venice og følge livet på husbådene.

Udforsk Londons ikoniske seværdigheder

London er en pulserende og mangfoldig metropol med utallige seværdigheder, kulturoplevelser og kulinariske eventyr at byde på. Her er nogle gode tips til at gøre dit besøg i den britiske hovedstad uforglemmeligt.

1. Start med de mest kendte seværdigheder, såsom Big Ben, Houses of Parliament, Buckingham Palace og Tower Bridge. Disse symboler på London er et must-see og giver dig en god introduktion til byen.

2. Kultur og museer: London har en skattekiste af museer og kunstgallerier, herunder British Museum, Tate Modern, National Gallery og Victoria and Albert Museum. Mange af dem tilbyder gratis adgang, så du kan dykke ned i kunst og historie uden at tømme tegnebogen.

3. Teater og forestillinger: London er verdenskendt for sit teatermiljø. Book billetter til en West End-forestilling for en aften fyldt med teatermagi. Derudover er der også mindre teatre rundt om i byen med spændende forestillinger.

4. Parks og grønne områder: Undslip byens travlhed ved at besøge de smukke parker som Hyde Park, Regents Park og Greenwich Park. Her kan du slappe af, tage en picnic og nyde naturen midt i storbyen.

5. Gå på opdagelse i kvarterer: Londons forskellige kvarterer har hver deres unikke karakter. Besøg det pulserende Soho for nattelivet, Camden for alternativ kultur, Notting Hill for farverige huse og shopping, og Shoreditch for street art og trendy caféer.

6. Mad og drikke: London er en kulinarisk skat med en mangfoldighed af restauranter og street food-markeder. Prøv traditionel britisk pubmad, internationale retter i Brick Lane eller Borough Market, eller Michelin-stjerne restauranter for en gourmetoplevelse.

7. Shopping: London er en shoppingmekka med alt fra high-end butikker på Bond Street til vintagefund på Portobello Road Market. Oxford Street og Regent Street er ideelle til shopping efter de seneste modetrends.

8. Historiske steder: Besøg historiske steder som Tower of London, Westminster Abbey og St. Paul’s Cathedral for at dykke ned i Englands fascinerende historie.

9. Offentlig transport: Brug Londons omfattende og effektive transportsystem, herunder undergrunden (Tube) og dobbeltdækkerbusser. Overvej at købe et Oyster Card for at spare penge på transport.

10. Dagsudflugter: Hvis du har tid, bør du overveje at tage på en dagsudflugt uden for byen. Windsor Castle, Stonehenge og Oxford er blot nogle få timers rejse fra London og byder på en rig historie og kultur.

11. Planlæg i forvejen: London er en travl by, så det er en god idé at planlægge dine besøg på populære steder og bestille billetter på forhånd for at undgå lange køer.

12. Vær opmærksom på vejret: Londons vejr kan være omskifteligt, så medbring en paraply og klæd dig i lag for at være forberedt på alt slags vejr